19-11-06

DAVO - Alveringem 1-3

Opstelling : Goudsmidt, David (Linpetti), Debruyne, Coutteau, Keirsebilck (Reunbrouck), Deny (Ghewy), Vandenhouweele, Ferket, Ruva, Van Broeck, Anseeuw.

DAVO was gebrand op een stunt tegen de ongeslagen leider Alveringem.
Maar na amper één minuut mocht Westende al achtervolgen toen een inworp via een Alveringems hoofd recht op de slof van een Alveringem-aanvaller kwam. Die knalde via de lat staalhard binnen: 0-1.
DAVO liet zich echter niet terugdrukken en kreeg ook enkele kansen, onder andere via Yannick Ferket. Maar de bal wou er niet in zodat beide teams gingen rusten met een 0-1 stand.
In de tweede helft probeerde DAVO druk te zetten en na een kwartier ging het achterin man op man spelen. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker. Yannick Ferket zette zich knap door op rechts en lepelde de bal op het hoofd van Dennis Vandenhouweele : 1-1.
Maar amper vijf minuten later kon de bezoekende linkerflank Barbier voorzetten en aan de tweede paal knikte een Alveringem-speler binnen : 1-2 en DAVO opnieuw op achtervolgen aangewezen.Westende nam opnieuw risico's en zo kwam er ruimte voor Alveringem om te counteren. Ollie Debruyne kon een bal van de lijn keren en Brian Goudsmidt moest redding brengen op een knal in de korte hoek. Uit de daaropvolgende hoekschop kon een Alveringem-speler aan de tweede paal vrij binnenkoppen : 1-3 en match gespeeld.
DAVO probeerde wel nog de aansluitingstreffer te zoeken en kwam er nog dichtbij via Thomas Van Broeck en Claudio Ruva. Het mocht echter niet meer baten, de leider pakte de zege en blijft zo ongeslagen.

Overige uitslagen :
Zerkegem-Keiem 0-2
Snaaskerke - Leke 6-0
Vladslo-Bulskamp 2-1
De Panne - Nieuwkapelle 4-1
Nieuwpoort - Woumen 5-1

23:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-06

Bulskamp - DAVO 1-3

DAVO : Goudsmidt, David, Debruyne, Keirsebilck, Coutteau, Smagge, Ferket (Houthoofdt), Vandenhouweele, Ruva (Deny), Anseeuw, Van Broeck (Linpetti)

Na de mindere periode moest DAVO eindelijk nog eens puntjes sprokkelen. Zeker met de komst van leider Alveringem in het verschiet.
Westende startte de partij goed en kreeg al snel enkele mooie kansen. De bal ging er echter niet in en DAVO kreeg al snel het deksel op de neus toen Bulskamp-spits Lust over de DAVO-doelman binnenkopte. Westende op achtervolgen aangewezen.Even later kreeg Bulskamp een nieuwe kans maar Yannick kon de bal van de lijn keren. DAVO voerde van dan af de forcing en werd beloond met de gelijkmaker. Anseeuw kon zich doorzetten en Thomas de 1-1 op een schoteltje aanbieden. Dat was ook meteen de ruststand.
.
Westende zette in de tweede helft de tegenstrever meteen vast op de eigen helft. Toch moest doelman Brian Goudsmidt redding brengen op een kopbal.DAVO was wel baas in de 2de helft en dat leverde dan toch de 1-2 op nadat Anseeuw aan de tweede paal simpel mocht binnentikken na voorbereidend werk van Dennis.Kort na de 1-2 werd het 1-3 op bijna identieke wijze. Nu was het Thomas die Anseeuw z'n tweede goal aanrijkte.Na die goal controleerde DAVO de match al was het attent blijven voor de uitbraken van Bulskamp.Westende kwam echter niet meer in gevaar en boekte zo een broodnodige en verdiende zege.Volgende week komt de ongeslagen leider Alveringem op bezoek.
.
Andere uitslagen ;
Alveringem - Leke 3-0
Woumen - Zarren 0-3
Zerkegem - Snaaskerke 4-0
Nieuwkapelle - Nieuwpoort 1-5
Keiem - De Panne 2-1

20:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-06

Uitslagen Reserven

De eerste ploeg was 'bye' afgelopen weekend maar de reserven voetbalden wel. En met succes. De reserven A gingen de derby winnen bij Spermalie met 1-5. De Reserven J hadden geen moeite met Leke: 4-0 werd het daar.Ook de eerste ploeg speelt dit weekend opnieuw na 2 weken rust. Er volgt een verplaatsing naar Bulskamp dat op het (grote) veld van Veurne speelt.Hopelijk vindt DAVO opnieuw de weg naar de drie puntjes want de week erna volgt leider Alveringem.

14:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-10-06

Woumen - Davo Westende : 2-1

Opstelling : Goudsmidt, David, Keirsebilck (Houthoofdt), Smagge, Coutteau, Anseeuw, Vandenhauweele, Ferket (Deny), Ruva, Van Broeck, Reunbrouck (Van Langendonck).

Davo had iets recht te zetten na de 0/6 tegen Zerkegem en Nieuwkapelle.

De eerste helft verliep vrij evenwichtig zonder noemenswaardige kansen voor beide teams. Nieuwkapelle dreigde enkel met afstandsschoten, DAVO kwam er sporadisch uit zonder echt grote kansen te creëren. Een logische 0-0 was dan ook de ruststand.

Na de pauze ging DAVO op zoek naar de 0-1, maar het kende grote pech toen een voorzet vanop links rechtstreeks in doel verdween. Een lullige goal en opnieuw een achterstand.
DAVO begon nu zwaar te drukken en toen Reunbrouck onderuit werd gehaald in het strafschopgebied schreeuwde heel Westende om een strafschop. De bal ging echter niet op de stip. Een vijftal minuten later kreeg DAVO dan toch een penalty na fout op Claudio Ruva. Steve Anseeuw zette feilloos om : 1-1.DAVO geloofde opnieuw in de zege en kreeg enkele kansjes maar de bal ging er niet in. Op de counter kon Woumen nog stevig tegenprikken, maar de match leek af te stevenen op een gelijkspel.
Tot in de blessuretijd een voorzet van Woumen voor de voeten van een aanvaller belandde en die vanuit duidelijke buitenspelpositie wist binnen te tikken. Stevig protest van DAVO, dat nog leidde tot een gele kaart voor Claudio, mocht niet baten, de eindstand stond op het bord : 2-1.
Ondanks een goede inzet en werklust, en het nauwelijks weggeven van kansen, verliest DAVO opnieuw zeer ongelukkig. Westende zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen.

Misschien dat de komende rustpauze van 2 weken de spelersgroep deugd doet ...Positief was wel het heroptreden van Fré Deny na blessure !

Met dank aan Bram

10:59 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

19-10-06

DAVO Westende - SK Nieuwkapelle : 1-3

DAVO : Goudsmidt, Debruyne, David, Couteau, Keirsebilck ( Vanlangendonck), Vandenhouweele, Anseeuw, Van Broeck, Ferket, Dinneweth (Houthoofdt), Reunbrouck (Alleweireldt).

DAVO had iets goed te maken na de (onterechte) thuisnederlaag tegen Zerkegem.Toch moest Brian al snel gepast tussenkomen op een vrije trap. De daaropvolgende inworp werd door een Nieuwkapelle-spits met het hoofd in doel verlengd. Davo al snel op achtervolgen aangewezen. Davo probeerde terug te komen maar kwam niet in de match. Na 2 afstandsschoten konden de bezoekers zelfs nog 2x scoren, een zware 0-3 bij de rust.

Na de rust probeerde DAVO met man op man achterin en een extra spits de scheve situatie nog recht te zetten. Het kreeg enkele kansjes maar de aansluiting kwam er niet. Het was Nieuwkapelle die op de tegenaanval nog gevaarlijk was via een een schot op de lat en een gemiste kans.
Thomas Van Broeck kon dan toch milderen na hoekschop, maar verder kwam DAVO niet meer.

Na een 1/9 moet Westende zich nu herpakken in Woumen.

Met dank aan Bram

16:32 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-10-06

DAVO Westende - Zerkegem : 2-3

opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Keirsebilck(Wouter), Claudio(Dinneweth) , Anseeuw, Vandehouweele, Ferket , Van Broeck, Reunbroeck(Smagghe)

DAVO begon als leider aan de match tegen Zerkegem, het beloofde een lastige partij te worden en zo bleek ook. Zerkegem hield de boel op slot en er gebeurde niet veel tijdens de match, tot plots uit het niets een doelkans werd omgezet in een doelpunt, 0-1. De thuisploeg liet het daar niet bij en bleef voetballen om kansen te creëren. Tien minuten voor rust brak Yannick door op rechts, Thomas kwam goed voor zijn man en kon zo nog net de bal tegen de netten tikken. 1-1, dat was ook de terechte ruststand.

Na de rust zocht Davo direct een tweede doelpunt en vond het ook. Een scherp aangesneden corner van Dennis kwam bij Benny terecht die met de bil binnenwerkte, een terechte voorsprong voor de thuisploeg. Davo controleerde en Zerkegem kon geen vuist maken. Tot plots tien minuten voor tijd een voorzet op de achterlijn belandde. Brian kwam uit maar was te laat en pakte de spits jammerlijk met een penalty tot gevolg:2-2. En vijf minuten voor tijd gebeurde dan het geen niemand wou de 2-3 viel alsnog en zo verloor Davo voor de eerste keer dit seizoen.

16:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-10-06

DAVO WESTENDE QUIZ!!!

Vrijdagavond 20 oktober in de kantine is er quiz voor de eerste ploeg en reserven...
Gelieve met zoveel mogelijk te komen!
Achteraf is er nog een vat van Jeanine..

Jammer genoeg kan ik er zelf niet bij zijn

19:38 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-10-06

SP Keiem - DAVO Westende : 3-3

opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Claudio , Anseeuw, Vandehouweele, Ruva, Ferket (Keirsebilck), Van Broeck (smagghe), Dinneweth (Alweirelt) .

Davo begon onverslagen aan de partij na vier wedstrijden en had veel vertrouwen na de partij tegen Nieuwpoort en toonde dit ook in de beginfase van de wedstrijd. Davo liet zich niet verrassen in het begin en rukte op naar voren. Dit leidde tot een corner waar Ollie zijn bil tegen kreeg en de bal in doel devieerde 0-1. De 0-2 kwam vlug tot stand dankzij een mooie doorsteekpas naar Benny die mooi afwerkte en de keeper kansloos liet. Na een goede rush op de rechterflank bereikte men terug Benny die de bal maar hoefde binnen te tikken. 0-3 na 30 minuten, Davo had alles binnen zo dacht men toch. Net voor de time kreeg keiem een zware blessure en kon men nog de bal binnentikken zodat het terug 1-3 werd.

Davo was gewaarschuwd voor de 2de time sterk te beginnen en men moest niet onderdoen in het begin, mmar het voetbal dat we gewend zijn van Davoboys was er wel niet te zien. in de helft van de tweede time, na een geharrewar situatie nam een keiem speler de bal op de slof en plaatste die mooi in de hoek. Spanning alom en plotseling kroop Davo Westende achteruit waarbij Bram in de slotfase een duw in de rug kreeg en in de baan van de bal lag zodat Keiem een laatste kans kreeg via een onrechtstreekse vrije trap die netjes in de linkerbenedenhoek geplaatst werd. Jammer maar helaas eindigde zondag de overwinningreeks. We zijn allessinds gebrand op revanche volgende zondag!

De reserven verloren thuis met 0-4 tegen Nieuwpoort, op Adinkerke kon Davo ook geen punten meenemen na een 2-0 nederlaag...

Met dank aan Yannick

12:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-09-06

DAVO Westende - SV Nieuwpoort : 2-1

Opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Legein ( Reunbrouck), anseeuw, Vandehouweele, Ruva ( Smagge), Ferket, Van Broeck (Keirsebilck), Dinneweth.

Na een 9/9 stond DAVO voor een onvervalste topper tegen de buren uit Nieuwpoort. De wedstrijd begon in mineur met reeds na één minuut een 0-1 voorsprong voor Nieuwpoort.
Davo probeerde het evenwicht te herstellen, maar het kwam moeilijk in de match. Thomas en Dennis kregen elk een vrije schietkans, maar de bal ging over. Davo drukte maar de ruststand bleef ongewijzigd, 0-1.
Na de pauze drong Westende aan en Nieuwpoort kroop terug. Op de counter bleef de tegenstander echter gevaarlijk. Een Nieuwpoort-aanvaller kon doelman Brian Goudsmidt voorbijgaan, maar Kevin David bracht redding op de lijn. Davo nam echter het heft in handen en kwam verdiend langszij via een knappe kopbal van 'supersub' Benny Reunbrouck : 1-1. Nieuwpoort kroop achteruit en kreeg waarom het vroeg : Een penaltyfout en Steve anseeuw trapte droog de 2-1 tegen de netten.
Nieuwpoort drong nog aan in de slotfase maar kwam tot geen kansen meer. Een mooie 12/12 voor DAVO, dat alleen aan de leiding blijft.

De reserven gingen zwaar de boot in met respectievelijk 0-4 en 6-2 tegen Bulskamp en Lombardsijde.

Met dank aan Bram...

18:28 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-09-06

De Panne - DAVO Westende : 0-2

Opstelling: Goudsmidt, David, Debruyne, Coutteau, Ghewy, Vandehouweele, Ferket, Anseeuw, Ruva, Dinnewidt, Van Broeck

Het beloofde opnieuw een moeilijke match te worden, als leider op verplaatsing spelen kan nooit gemakkelijk zijn. Zo bleek ook direct in de match, Davo kwam niet in zijn gewone spel en de tegenstander zette rap druk... Na tien minuten kon DAVO toch een beetje druk zetten en dat werd direct beloond met een penalty, Claudio kon echter de bal niet kadreren en zo bleef het 0-0. De eerste helft dobberde voort op zijn elan en er werden geen grote kansen gecreëerd.

Youri zei in de time waar het op stond, als het niet kan met voetbal dan moet het maar gebeuren op karakter. Westende kwam veel gretiger uit de kleedkamer en zette de thuisploeg direct onder druk, een kopbal werd van de lijn gered en uit dezelfde actie kon Steve D. de bal met het hoofd voorbrengen na een voorzet van rechts, maar telkens kwamen we net dat tikkeltje geluk. Westende bleef drukken, met enkele kleine kansjes tot gevolg. We moesten echter goed uitkijken voor de counters van De Panne. Nog 20 minuten te gaan en Youri bracht Benny in als breekijzer, zo kwamen we met 4 spitsen te spelen. Een 5-tal minuten later kon Steve D. de bal afsnoepen van de verdediger en ging zo alleen op doel af, hij legde de bal netjes naast de keeper, 0-1! Het verlossende doelpunt was er en 5 minuten later kon steve opnieuw doorgaan en het stond plots 0-2, door het 2de doelpunt van Steve.
Davo kon dus na een moeilijke match toch nog de 3 punten meegrabbelen.

De gewestelijke reserven A verloren in Snaaskerke nipt met 1-0..
De gewestelijke reserven B verloren thuis tegen keiem met 0-5 en ze eindigden met 9 man dankzij rode kaarten van Stijn "The Butcher" Duprez en Kristof Bellemans

11:37 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-09-06

DAVO Westende - VV Vladslo : 4-0

De opstelling van Davo: Brain, Dieter, Kevin, Oli, Michael, Anseeuw, Vandehouweele, Yannick, Thomas, Dinnewit, claudio.

Davo was voor de match gewaarschuwd dat het een lastige match ging worden en zo bleek ook. Davo kon in de eerste twintig minuten enkele mooie kansen bij elkaar voetballen, maar de afwerking liep stroef. Op het halfuur zet Yannick door op rechts, de voorzette viel gemeten op het hoofd van Dennis die de bal netjes binnenkopte, een terechte 1-0. 5 minuten later komt Vladslo opzetten en ze lokten een penalty uit, Brian wou echter zijn netten schoon houden en paktte dan maar de bal.

In de tweede helft zette Davo direct druk Dennis en dinnewit zetten een dubbele één-twee op en kon zo voorzetten, Yannick was goed gevolgd en kon de 2-0 binnentikken! Vladslo nam risico's en zo kon Westende sterk counteren. Enkele malen kon Davo door de buitenspel glippen, maar opnieuw liep de afwerking stroef! Tot Westende een corner kreeg, een sterk wapen. Dennis bracht voor en Oli tikte zijn eerste van het seizoen binnen, 3-0 ... Boeken dicht. Invaller Jan kon 5 minuten voor tijd alleen op de keeper afgaan en legde de bal droog in het net. Zo werd het nog 4-0.

Conditioneel bleek Davo dus sterker te zijn en kon zo in de tweede time doordrukken. We staan nu alleen op kop in vierde provinciale met 0 tegendoelpunten en 7 gescoord! Een mooi begin...

13:37 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-09-06

Gouden Elf

inschrijvingssite: www.gouden11.be
Supperklassenaam: Davo kampioen
Superklassenummer: 100381


Ten laatste tegen vrijdag inschrijven als je wil meedoen vanaf speeldag 1

12:45 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-09-06

WS Zarren - Davo Westende : 0-3

Opstelling van Davo Westende: Brian, Kevin, Dieter, Oliver, Sven, Dennis, Anseeuw, Clau(C), Yannick(Michael), Dinnewith(Stefaan), Thomas(Jan)...

Westende moest voor de eerste match van het seizoen op verplaatsing naar Zarren, de ex-ploeg van trainer Youri Legein.
Zarren begon sterk aan de match, en kon Westende de eerste 10 minuten op de eigen helft plakken, maar daarna herstelde DAVO het evenwicht. Via enkele gevaarlijke tegenprikken kwamen er enkele kansjes via Thomas en Dinnewith. De doelman van Zarren torpedeerde Dinnewith maar kreeg slechts geel, dit had zeker een rode kaart mogen opleveren.
Uit die vrije trap kon Dennis wel knap de 0-1 binnen trappen. Zarren kon geen enkele keer gevaarlijk zijn in de eerste helft, enkel op corners kon er heel af en toe gedreigd worden.
De 2de helft was niet lang bezig, Yannick zette door op rechts en Westende scoorde een tweede keer. Na geharrewar voor de goal kon Anseeuw de bal binnenknikken, 0-2.
Zarren poogde opnieuw in de match te komen, maar verder dan enkele schotjes kwamen ze niet, Brain moest maar 1x in de hele match tussenkomen, chapeau voor de verdediging.
Het was DAVO die de voorsprong vergrootte toen Thomas op hoekschop staalhard binnenkopte : 0-3. Meteen ook de eindstand. Een mooi begin voor Davo !

'S morgens won de ene reservenploeg met 6-1 van Vladslo, de andere ploeg verloor op Nieuwpoort met 4-2. MET DANK AAN BRAM

11:11 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-08-06

DAVO Westende - Heule : 1-3

De opstelling: Goudsmidt(Vanmeenen), Ghewy(Yanis), Coutteau, Debruyne, David, Vandehouweele(Dinnewit), Ruva, Smagghe, Anseeuw, Van Broeck, Reunbroeck.

Tegen derdeprovincialer Heule, die vorig jaar de eindronde speelde, wist Davo dat het niet makkelijk ging worden. Toch begon Davo het sterkst aan de partij, met enkele gevaarlijke prikjes. Aan de overkant stond Brian attent te keeperen en behoedde ons van een achterstand. Een corner van Dennis waaide over alles en iedereen maar Dieter kon de bal terug in het veld werken, tegen een been van een tegenstander en de 1-0 was een feit. Davo kreeg nog de grootste kansen voor de rust maar kon die niet afwerken, zo werd de ruststand 1-0.

Kort na de rust, kon een bal niet weggewerkt worden achteraan en in de kluts belandde de bal in de voeten van een tegenstander die de bal voorbij Gerd in het doel werkte. 5 minuten later kon een counter van Heule afgewerkt worden door een speler die al de ruimte kreeg 1-2. Heule begon dus sterk aan de tweede helft, maar net voor de 1-2, kon Davo een zeer grote kans niet omzetten. Thomas zette centraal door en kon op doel afwerken, de keeper lostte de bal en Steve was goed gevolgd, maar besloot op de paal. In plaats van 2-1 werd het dus 1-2.Heule kwam beter in de match en na een vrije trap kon een goed gevolgde speler simpel binnenkoppen 1-3, match gespeeld. De partij eindigde dus op een 1-3, het was alweer een goede training waar we getoond hebben dat er degelijk voetbal in onze groep zit.

10:58 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-08-06

DAVO Westende - Wenduine : 4-3

De opstelling van DAVO Westende: Vanmeenen(Goudsmidt), Yanis, David, Debruyne(Coutteau), Ghewy, Vandehouweele(Ruva), Smagghe, Anseeuw, Dinnewidt, Ferket, Reunbroeck(Van Broeck).

Davo controleerde de partij zonder echt gevaarlijk te zijn, het was vooral middenveldspel, Wenduine kon enkele keren zwaar tegenprikken en konden zo zeer makkelijk op een 0-1 en zelfs 0-2 voorsprong komen. Westende had het moeilijk met de organisatie van de bezoekers en konden zo moeilijk aan kansen geraken. Op het halfuur kon Steve Anseeuw doorzetten op links, een afgeweken voorzet week af en Dennis nam de bal in een tijd op de slof met de 1-2 tot gevolg.Dit was ook de ruststand. In de rust sprak Youri duidelijke taal en het moest beter. Eerst en vooral meer inzet en de rest ging wel van zelf volgen.

In de tweede time kwam Davo gretiger voor de dag, het was eerst nog een beetje zoeken met een nieuw centraal middenveld, maar na 10 minuten kon de ingevallen Claudio alleen op doel gaan en werkte koel af 2-2. Wenduine kreeg het moeilijker maar konden toch nog 1 maal doorzetten op rechts, Coutteau wou een voorzet overkoppen, maar kopte de bal netjes tegen de netten, 2-3, een domper.Davo bleef zoeken naar de nieuwe gelijkmaker, Michael stak thomas diep en die zag de keeper te ver uit zijn doel staan, en lobde, een verdiende 3-3. Davo bleef zoeken naar de overwinning. Op een corner stond onze grote man, Dieter, moederziel alleen aan de tweede paal en die kon de bal staalhard binnenknallen 4-3 en alsnog kon Davo de winst thuishouden. Een tweede helft met veel inzet eindigde in mineur toen Yannick nog rood kreeg 2 minuten voor tijd. Maar tegen tien man konden de bezoekers ook niets meer forceren

14:47 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-08-06

Lichtervelde - DAVO Westende : 1-0

Kwamen aan de aftrap: Goudsmidt, Ghewy, Coutteau, David, Legein(Vandehouweele), Dinnewit, Anseeuw, Ruva, Ferket, Van Broeck, Reunbroeck.

Davo begon zoals altijd sterk aan de partij. Op een mooie plaats,5 meter voor de 16 meter, kon Sven Legein aanleggen. De keeper van de tegenpartij loste en Thomas Van Broeck was goed gevolgd, maar de keeper kon nog net de bal blokkeren en in corner werken. Ondertussen had Sven Legein al 2 kopbalkansen gehad uit een daarvan kwam de bal terecht in de voeten van Steve Dinnewit en die kon de bal in een tijd op de slof nemen, de bal raakte de lat. Een sterk begin werd niet beloond met een doelpunt. Nadien kon Lichterveld zich meer in de match werken, zonder grote kansen tot gevolg. 0-0 aan de time.

In de tweede time toonde Lichtervelde zich sterker en Davo had het moeilijker. Lichtervelde kreeg enkele kansen, 1 voorzet belandde op de lat. Een kwartier voor tijd kon een snelle tegenprik afgewerkt worden 1-0 voor de thuisploeg. Nog enkele domme balverliezen van Westende leden tot kansen voor de thuisploeg maar zonder veel gevaar. In de penaltyreeks toonde DAVO zich weer oppermachtig met een 2 op 5 . Zo zit Yannick zijn droom erop om volgend jaar de finale van de beker van België te spelen tegen die andere topclub Club Brugge.

11:57 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-08-06

DAVO Westende - SC Lombardsijde : 4-4

Aan de aftrap kwamen: Johan Ghys, Diederik, Stijn Duprez, Handschoewerker, Keirsebilck, Legein, Turck, Pylyser, Collart, Wimpetti, Vanlangedonck.

Davo begon het sterkst aan de match, na 1 minuut spelen verstuurde Stefaan een lange bal richting Pieter, die de bal aannam, zijn man uitkapte en mooi binnenschoot. Een sterk begin met een zeer mooi doelpunt.
Davo was beter maar op een corner kreeg het op een lullige manier de 1-1 binnen.Op het halfuur ontbond Stefaan pylyser zijn duivels, met een gemeten voorzet vanop links en een mooi rush stond het binnen de minuut 3-1. Collart werkte de voorzet van Stefaan mooi af.
De wedstrijd ging gelijk op, Peter kon in de tweede time doorzetten op een MAGISTRALE pass van STIJN DUPREZ en kon zo de 4de treffer van DAVO maken, de match werd stilgelegd na 65 minuten en eindigde dus op 4-4

12:18 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-08-06

DAVO Westende - Spermalie : 0-3

Kwamen aan de aftrap :Goudsmidt, Ghewy(Yanis), Coutteau, Debruyne, Legein, Vandehouweele, Ruva, Anseeuw(Smagghe), Dinnewit(Ferket), Nottebaert, Van Broeck(Reunbroeck)

Davo begon het sterkst aan de partij en zette vroeg druk op de tegenstander, die niet kon uitvoetballen. De eerste twintig minuten waren er enkele kansjes voor DAVO maar zonder veel bedrijging voor de keeper. Toen zakte het tempo in de match een beetje en konden de bezoekers meer in de match komen zodat het evenwicht hersteld werd. Er werden geen grote kansen gecreëerd aan beide zijden zodat een 0-0 ruststand, terecht was.

Na de rust kwam Spermalie met een nieuw team uit de kleedkamer en konden ze nu wel uitvoetballen, op het kwartier kon Spermalie dan de 0-1 scoren. Vanaf dan was het spel van Spermalie simpel, terugzakken en de tegenspeler niet laten voetballen, wat hen ook goed lukte. Het werd uiteindelijk nog 0-2 en 0-3 tweemaal op de te vermijden counter. Uiteindelijk was het een goede training voor ons.

13:53 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-06

DAVO Westende - SP Merkem : 2-1

Westende startte met Vanmeenen(Goudsmidt). Couteau, David(Ghewy), Debruyne, Legein, Vandehouweele(Dinnewit), Smagghe, Anseeuw(Nottebaert), Van Broeck, Ferket, Reunbroeck.

Met deze sterke 15 namen begon Davo aan de match, er werd veel van verwacht. De eerste 20 minuten gingen gelijk op, het was een beetje zoeken voor beide teams. Na 20 minuten kwam er een vrije trap voor Davo, Sven Legein stond achter de bal. De trap week af en Yannick Ferket was goed gevolgd en kon zo simpel de 1-0 binnentrappen. Vanaf dat moment was Davo de betere ploeg, er werden weinig of bijna geen kansen weggegeven. De thuisploeg kreeg zelfs nog de betere kansen voor de rust.

In de tweede time dwong Westende de bezoekers tot de lange bal en met de lange mannen achteraan kon het maar zo simpel zijn voor Davo. Westende controleerde de partij en creëerde nog de mooiste kansen na mooie combinaties, maar opnieuw stotterde de afwerking. Invaller Steve Dinnewit kon na een mooie actie op links de verdiende 2-0 op het scorebord zetten. Boeken dicht.In de laatste minuten leed Davo nog dom balverlies op het middenveld en kon Merkem alsnog hun doelpuntje meepikken, maar voor verder gevaar konden ze niet meer zorgen.

Een verdiende overwinning met mooi en controlerend voetbal. Als we zo verder werken zullen we nog mooie overwinningen behalen met deze groep

12:42 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-08-06

Zandvoorde - DAVO Westende : 1-1

Er werd verwacht dat Zandvoorde meer tegenstand zou bieden dan Leke en zo bleek ook. Het was een gelijkopgaande match met in de eerste time de betere kansen voor de thuisploeg. Davo kwam op voorsprong na een mooie actie van Yannick op links, die de bal op het hoofd van Benny schilderde, die maar simpel moest binnen leggen, 0-1 . Na dom balverlies kon Zandvoorde de 1-1 op het bord zetten.

Na de rust was de eerste kans voor de bezoekers, maar de bal raakte de paal. Vanaf dan nam Davo het heft in handen, Met de snelle spitsen kon een 5-tal keer alleen op doel gegaan worden, maar telkens werd gemist. Een voorsprong was op basis van de tweede helft zeker verdiend. In een van de laatste minuten kon Yannick alleen op de keeper gaan en zoals verwacht lobde hij de keeper, ditmaal niet in zijn handen, maar nipt naast.
Davo voetbalde, vooral de tweede helft, enkele zeer mooie kansen bij elkaar en heeft zo bewezen dat er een goede ploeg op het veld stond.

13:47 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

VV Leke - DAVO Westende : 0-6

De eerste 10 minuten had DAVO het moeilijk met een agressief startend Leke, 2 kansen gingen voorlangs en zo bleef het 0-0. Toen begon Westende rustig te voetballen en de kansjes kwamen vanzelf op het kwartier kon Peter de bal aannemen en trapte de bal hard in de hoek, de ban was meteen gebroken en na doelpunten van Dennis, Thomas en Dieter stond het op de rust 0-4.

Na de rust moesten we alert blijven maar Leke kon geen vuist meer maken, Davo speelde de match rustig uit en kon via een schitterende lob van Michael en het tweede doelpunt van Peter de 0-6 op het scorebord zetten. VV Leke was geen partij voor Davo en zo was het een goede training op durven voetballen en afwerken!

13:42 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-05-06

Westouter - Jaargang 2

Aan alle davo-boys die meegeweest zijn en alle davo-boys die jammerlijk afwezig waren... Bedankt voor alweer een schitterend seizoen en een onvergetelijk weekend!

Er zijn weer dingen gebeurt waarover we nog enkele jaren zullen babbellen en die gelukkig op foto zijn vastgelegd(Wim en Legein vooral)

Ook wil ik Petra, ook wel Mama Davogenoemd, speciaal bedanken om onze bende in de gaten te houden...
De naam van Mama Davo is je zeker niet gestolen!

19:30 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-04-06

DAVO Westende - VV Alveringem

Ploeg : Vansteelandt, Legein, David, Keirsebilck, Reunbrouck, Bellemans, Houthoofdt, Smagge, Van Broeck, Collart, Ferket.

DAVO begon goed aan de match met een kopbalgoal van Thomas Van Broeck op voorzet van Yannick Ferket.
Maar even later kwam Alveringem langszij nadateen bal ongelukkig afweek op Benny Reunbrouck. 1-1 was de ruststand.
In de de helft drukte Alveringem maar DAVO hield de boel goed gesloten. Tot een bal op de paal terug het veld inkaatste en Smagge ongelukkig in eigen doel besloot.DAVO proobeerde de scheve situatie recht te zetten en begon risico's te nemen. Achterin werd er man op man gespeeld, en op de counter werd door Alveringem 2min voor tijd de genadestoot toegediend.

Met een 0/6 toch een beetje een seizoenseinde in mineur voor DAVO. Maar te onthouden valt de redelijke terugronde die de ploeg gespeeld heeft.Op naar een rustperiode en daarna een nieuw seizoen ...

Met veel dank aan Bram

17:44 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-04-06

WS Zarren - DAVO Westende : 5-0

Westende startte met Ghys, Legein, Keirsbilck, David, Reunbrouck, Van Broeck, Vanhaecke, Houthoofdt,Ferket, Smagge, Ruva.

Davo begon in de eerste time met felle tegenwind. Het eerste kwartier was gelijkopgaand met Davo die de meerdere kansen kon afdwingen, maar dan begon de wind meer en meer een rol te spelen, een afgedwaalde voorzet van Zarren dwaalde over de doelman in het net en zo stond het 1-0. Enkele minuten later Kon Zarren opnieuw een doelpunt scoren en stond Davo al meteen met de rug tegen de muur... Na een shot op doel werd de bal geblokt door Smagghe, al of niet met de hand... Bijgevolg kon Zarren de score aandikken tot 3-0 en op slag van rust werd het nog 4-0, een zwaar verdict in een moeilijke wedstrijd.

Na de rust wisten we al hoe laat het was en was ons enige doel de eer redden... Davo drukte zonder al te veel uitgespeelde kansen, het was moeilijk spelen in een match waar de wind de beste speler was...
Veel meer gebeurde er niet in een lastige wedstrijd... 10 minuten voor tijd werd Davo gecounterd en opnieuw werd op een lullige manier gescoord voor Zarren, 5-0.. Overdreven cijfers, volgende week zondag is het aan de spelers om het seizoen alsnog op een gepaste manier af te sluiten, met een overwinnning

13:54 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

29-03-06

DAVO Westende – SK Snaaskerke : 0-0

Westende startte met Vanmeennen-Legein, Keirsbilck, David, Reunbrouck, Bellemans, Vanhaecke, Houthoofdt,Ferket(Luyssens),Smagge,Collart(D’Hulster).
Ruva en Van Broeck waren geschorst, Ghewy geblesseerd.Snaaskerke haalde de laatste weken 27 op 27, Westende was gebrand om iets terug te doen na de chaotische heenronde match in Snaaskerke.

De eerste time ging het spel behoorlijk op en neer, doch zonder noemenswaardig grote kansen voor beide ploegen. Snaaskerke wist eens te dreigen op corner en na een voorzet vanop links maar beide kansen werden naast gekopt. Voor Westende trachtte Smagge de Snaaskerkse keeper eens te bedreigen maar het schot miste wat kracht en richting. Een afvallende bal op de slof genomen door Bellemans viel net te laat en ging dus over. 0-0 bij de rust.

De tweede helft begon op dezelfde manier. Over en weer maar zonder noemenswaardige kansen. Maar Westende had duidelijk al heel wat energie verbruikt de eerste helft. Snaaskerke begon meer en meer veldoverwicht te krijgen maar behalve enkele kopballen die ver overhingen moest doelman Vanmeennen zich nog geen grote zorgen maken. Westende probeerde af en toe tegen te prikken maar dat werd alsmaar moeilijker. Snaaskerke ging op zoek naar de 0-1 en kwam daar dicht bij toen een voorzet gedevieerd werd en de bal op de lat belandde. 15min voor tijd pakte Bellemans zijn tweede gele kaart. Rood en Westende nog een kwartier met 10. Westende hield stand al kwamen ze wel goed weg toen David de bal duidelijk met de hand beroerde binnen de eigen elf meter. In de slot minuut leek westende zelfs misschien nog meer uit de brand te slepen toen een goede counter onterecht afgefloten werd voor buitenspel. Zo bleef het dus bij een brilscore, al bij al een mooi resultaat tegen de ploeg in vorm.

Met dank aan de man die bijna 1 maal scoorde, Kevin David

12:56 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-03-06

Nieuwkapelle - Davo Westende

Opstelling DAVO : Vanmeenen, David, Vanhaecke, Keirsebilck, Reunbrouck, Ghewy (Luysen), Collart, Legein, Ruva, Van Broeck, Ferket.

Nieuwkapelle nam in het begin van de wedstrijd meteen het initiatief, maar Westende hield de boel goed gesloten. Langs beide zijden werd er wel vrij rommelig gevoetbald met veel foute passes. In de 20ste minuut was de eerste schietkans voor Nieuwkapelle meteen raak: 1-0.
Nog geen 5 minuten later kon Claudio Ruva oprukken naar de goal. Hij haalde knap uit en de bal verdween in de rechterbenedenhoek binnen.
Westende wilde zich optrekken aan de gelijkmaker, maar het draaide niet. Er werden veel duels verloren en er waren te veel slordige passen. Nieuwkapelle kon daarvan profiteren. Michael Ghewy kon eerst nog een schot afblokken maar de rebound ging binnen: 2-1.
Kort voor de rust kreeg Yannick Ferket nog DE kans om 2-2 te scoren, maar de doelman kwam goed tussen.
Westende begon gretig aan de 2de helft, en na 5 minuten spelen werd Thomas Van Broeck getorpedeerd door de Nieuwkapelle-keeper. Eenn terechte penalty voor Davo, maar geen rood voor de doelma,, zelfs geen geel ! Claudio trapte de penalty wel binnen, zodat het 2-2 stond.
Kort erna moest Nieuwkapelle dan toch met 10 man verder, na een 2de gele kaart voor een middenvelder. Bleek wel dat de gele kaart eigenlijk voor iemand anders was en dat de uitsluiting dus onterecht was. Al moest de doelman al eerder rood gehad hebben.
Westende ging nu op zoek naar de 2-3 maar Nieuwkapelle bleef gevaarlijk counteren.
Claudio scoorde bijna z'n 3de na een lekkere trap met rechts op een botsende bal, maar de keeper pareerde.
Beide ploegen kregen nog enkele kansjes, Nieuwkapelle eindigde uiteindelijk de match met 9, maar het bleef bij een billijk 2-2 gelijkspel.

Met dank aan Bram...

00:23 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-03-06

DAVO Westende - SP Keiem : 2-0

De opstelling van davo was: Vanmeenen, David, Houthoofd, Keirsebilck, Ghewy, Legein, Collart, Vergote, Van Broeck, Ruva, Ferketvandaag moest er gewonnen worden tegen Keiem, we konden onze fout van in de heenronde gedeeltelijk rechtzetten.

Westende begon met felle tegenwind aan de match en zo was het moeilijk voetballen...
In het eerste kwartier waren er 3 grote kansen voor Davomaar opnieuw kon geen enkele bal afgewerkt worden, de keeper lag enkele malen in de baan van de bal en zo bleef het onterecht 0-0.
Keiem kwam daarna iets beter in de match, maar dat had geen enkele kans tot gevolg, Het leek erop dat we met een brilscore de rust gingen ingaan.2 minuten voor het rustsignaal werd Thomas door Youri vrijgesteld in de grote rechthoek en kon gemakkelijk in de hoek afwerken...
1-0 was een terechte ruststand...

Na de rust wou de thuisploeg zo rap mogelijk de geruststellende treffer scoren...Na een vijftal minuten maakt Thomas een mooie actie van links en kan zo afwerken op doel, maar de bal raakt de lat,Claudio was goed gevolg op de bal, en kon na klungelen van de verdediger, de bal in doel werken... Een ideaal begin van de tweede time.
Hierna nam Keiem meer risico en begonnen ze meer opzetten, maar enkele kleine kansjes konden doelman Gerd niet echt bedreigen.. De beste kansen waren zelf nog voor Davo, Yannick kon nog scoren maar werd terecht afgefloten voor buitenspel. Het was een bitsige helft met zeer veelgele kaarten, misschien was een rode kaart wel op zijn plaats voor de keeper van de bezoeker, maar de scheidsrechter zag er geen graad in... Wim kreeg nog onterechtgeel en zo eindigde de match op een terechte 2-0, Gerd kon opnieuw de nul houden en zo lopen we opnieuw drie punten uit op het laatste trio.

14:18 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-03-06

DAVO Westende - WS Bulskamp : 2-3

De opstelling van DAVO was als volgt:Vanmeenen, Legein, David, Keirsebilck, Collart, Van Haecke, Ghewy, bellemans, Ruva, Pylyser, Ferket.

Davo stond voor een moeilijke opdracht vorige zondag, tegen een jong Bulskamp, die verdienstelijk vijfde staat in de reeks kon het niet makkelijk zijn.

In de eerste time was het meeste van het balbezit voor de thuisploeg, maar er kwam echter geen enkele uitgespeelde kans. De tegenstander speelde sluw en wachtte tot er een foutje werd gemaakt bij DAVO, zo had Bulskamp in de eerste time de betere kansen. Al na 2 minuten stond het 0-1. Een halfuur later werd het al rap 0-2, een moeilijke uitgangspositie voor Westende op dat moment. 1 minuut voor rust kon Yannick als een duivel uit een doosje alsnog de aansluitingstreffer met zijn kleine teen over de keeper werken. Zo konden we toch nog iets forceren in de tweede time.

Na de rust kwam Thomas in, na twee minuten scoorde hij waarschijnlijk de meest lullige goal ooit gemaakt op het plein van Davo, maar dat kon ons worst wezen want het stond namelijk terug 2-2. 5 Minuten later werd Thomas vrijgesteld in de carré na een knappe actie op rechts van Yannick, maar hij besloot ditmaal op de keeper, slecht afgewerkt. Enkele minuten later kon Claudio Westende op voorsprong helpen, maar ook hij besloot van dichtbij over. 2-2 leek op dat moment een terechte uitslag, maar in de laatste 5 minuten kwam bulskamp gevaarlijk opzetten, met 2 ballen op de paal en enkele op keeper Gerd, uiteindelijk werd in de allerlaatste seconde nog de winning goal gemaakt, jammer genoeg aan de verkeerde kant…De spelers waren zeer teleurgesteld na de match, onze knappe reeks werd abrupt afgebroken.

Te onthouden: Davo was mentaal weerbaar en kon uit een verloren positie nog terugkeren in de match. Jammer genoeg werd het dan niet afgemaakt, en werden we opnieuw koud gepakt net als in koekelare en (bijna) tegen Vladslo…

13:35 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-02-06

DAVO Westende - Vladslo : 2-1

Davo recupereerde Youri Legein en Yannick Ferket na schorsingen. Michael Ghewy was terug van de frisse berglucht. Doelman Gerd Van Meenen kon door werkomstandigheden niet spelen en werd vervangen door Kirsten Vansteelandt.

Opstelling : Vansteelandt, David, Legein, Vanhaecke, Bellemans, Reunbrouck, Collard, Houthoofdt (Luysens), Ruva, Van Broeck (Ghewy), Ferket (Keirsebilck)

Davo begon gretig aan de wedstrijd op het moeilijk bespeelbare veld. Vladslo kwam amper over de middenhelft. Westende kreeg enkele zeer grote kansen : Collard besloot in het zijnet, Claudio Ruva trapte over en Youri Legein knalde op de doelman. Bijna kwam Vladslo tegen de gang van het spel op voorsprong maar Vansteelandt redde knap en de rebound werd afgeblokt. Het zag er naar uit dat de ruststand 0-0 ging zijn, maar kort voor de rust beging een Vladslo-verdediger een duwfout in het strafschopgebied : penalty. Deze werd feilloos omgezet door Ruva. Rust : 1-0.
Kort na de pauze kwam de ontnuchtering : Vladslo zette door in het penaltygebied en de Vladslo-spits schuifde de bal onder onze doelman binnen : 1-1.
Daarna probeerde Davo forcing te zetten, maar de aanvallen verliepen soms te slordig. Tot Collard werd vrij gespeeld op de linkerflank en hij verrassend uithaalde. De bal verdween over de verraste doelman in doel : 2-1.
Kort daarna werd een middenvelder van Vladslo uitgesloten na een zoveelste overtreding. Davo wilde optimaal van dat mannetje meer profiteren en verving spits Yannick Ferket, die kort voordien een stamp had gekregen van ex-Davo speler Kevin Deconinck, door Bram Keirsebilck, die achter de spitsen postvatte. Even later werd ook die andere aanvaller, Thomas Van Broeck, vervangen door een controlerende middenvelder, Michael Ghewy.
Vladslo probeerde de gelijkmaker te zoeken, maar behalve enkele hoekschoppen en vrije trappen raakten ze niet meer aan de Davo-goal. Het was daarentegen Westende die op de counter de score nog kon opvoeren, maar de passing was soms te onzorgvuldig. Bram Keirsebilck trapte na wat geharrewar voor de goal nog over met links. Kort daarna werd de match afgefloten. Een oververdiende zege voor Westende, dat zo 11/18 pakt in zijn laatste 6 matchen en enkel verloor tegen leider De Ruiter. Volgende week volgt een weekje rust.

Met dank aan Bram...

13:31 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-02-06

VK Koekelare - DAVO Westende : 2 - 2

Opstelling: Van Meenen, Houthooft, David, Bellemans,Keirsebilck (Cobaert), Reunbrouck, Collart (Luysens), Van Haeck, Ruva, Van Broeck, Pylyser .
Ne de opzete van kandidate miss B. Beauty gingen we er stevig tegenaan. Haar verschijning heeft ons gemotiveerd en we zijn er meteen ingevlogen.
Aangezien er een aantal spelers op reis waren en enkele geschorst traden we aan met een ietwat gewijzigd team. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er niet voor gingen, We kregen al meteen een aantal kansen door goed stoorwerk van onze spitsen. Thomas, Pyly en Clauw stoorden alsof hun leven ervan af hing. Op het midden werkten Kristof en Reune keihard en de achterhoed hield alles gesloten. Ergens midden de eerste helft kregen we een onrechtstreekse vrije trap in de carré vanwege een terugspeelbal. Links in doel was er een reuzegat en Pyly knalde hem snoeihard binnen.

We gingen met een goed gevoel de kleedkamer binnen. Niet veel kansen weg gegeven en 1-0 voor staan.

De tweede helft begon als een wervelwind, we kregen al meteen een aantal kansen. Na zestig minuten. Begon bij sommigen de vermoeidheid al toe te slaan. Niet enkel bij ons maar ook bij de tegenstander, het gevolg van hard werken. Opeens uit het niets een schot van Reune van op een meter of twintig, hij wijkt af op een verdediger en de twee nul was een feit. Een vijftal minuten later kwam Koekelare uitpakken met dolle vijf minuten waarin ze een vervanging doorvoerden en een beetje doorschoven. Het verliep niet van een leien dakje voor ons, Pyly en Wim liepen elkaar omver in het midden veld en het stond 2-1. Net daarvoor hadden ze al een bal naast de paal gelegd, gelukkig voor ons langs de verkeerde kant. Twee minuten later viel de 2-2. We herpakten ons en gingen weer voor de aanval. Thomas had de 3-2 aan de voet maar de lob belande in de handen van de keeper. Enkele ogenblikken later stuurde hij Clauw diep maar de bal week te ver uit naar de corner vlag zodanig dat Claudio klem kwam te zitten tussen een aantal verdedigers. Yoeri C. Maakte het de laatste twee minuten nog spannend door iemand al dan niet neer te halen in het strafschop gebied gelukkig voor ons gaf de ref. enkel een vrije trap.

Wat te onthouden van deze match:
Alles liep gesmeerd, de verdediging goed georganiseerd onder de hoede van Kevin, het middenveld dat werkte voor de aanval en de aanvallers die ook verdedigend hun steentje bijdroegen. Wat we ook niet mogen vergeten waren de lepe tactische wijzigingen van de coach.
Met dank aan onze kapitein!

17:17 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |