08-04-08

DAVO Westende - SC Lombardsijde : 4-0

Op de laatste officiële competitiematch stond er een derby van jewelste op het programma. Als de bezoekers een punt kwamen halen, waren ze zeker van eindronde ten nadele van Vladslo. Na heel wat gespeculeer van de kant van VV Vladslo over een eventueel cadeautje van Westende, was het aan ons om aan te tonen dat we geen cadeaus weggeven. Er was zeer veel volk en de kampioenenploeg van Spermalie zorgde samen met onze talrijke trouwe supporters voor zeer veel ambiance.

Het was een mooie test voor de thuisploeg, om te zien of we wel klaar waren voor de eindronde. We begonnen gretig aan de match, maar de eerste serieuze kans was toch voor de bezoekers, gelukkig ging de bal net voorlangs. Daarna schakelde DAVO een tandje of 2 hoger en dat was ook te merken aan het veldspel. Al snel kwamen de eerste kansen en ferkette rakette kon al rap eentje tegen de netten werken na een diepte pas van Sven Legein. Het feest in de tribune barstte al meteen los. Een tiental minuten later kon Thomas Van Broeck een bal doorkoppen in de loop van Yannick die lobde de boomlange keeper en werkte zo zijn tweede van de dag tegen de netten. Davo controleerde en er kwamen nog kansjes. Op slag van rust kreeg Dennis de bal, op randje buitenspel, die bleef ijzig kalm en zo stonden de zware 3-0 cijfers nog voor de rust op de bordjes.

In de tweede time was de taak duidelijk, rustig blijven voortvoetballen, de nul houden en eventueel de score uitbreidden. Na tien minuten kon Yannick Ferket doorbreken op rechts en legde de bal panklaar voor Thomas Van Broeck die met een volley de score liet oplopen tot 4-0. Lombardsijde moest risico's nemen en zo kwam er een zee ruimte vrij voor het aanvallend compartiment van Westende met veel kansen tot gevolg, maar de afwerking liet wat te wensen over. Dereck was er een paar keer dichtbij maar kon toch zijn gedroomde goal tegen zijn ex-ploeg niet maken, misschien komt er voor hem nog een herkansing in de eindronde.

Een schitterend resultaat en een goede voorbereiding voor de eindronde. Door de winst van Vladslo op Leke en het verlies van Lombardsijde volgt er een testmatch die zal uitmaken wie van de 2 ploegen in de eindronde zal mogen aantreden.

10:52 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-04-08

Jonkershove - Davo Westende : 3-2

Davo had nog een eitje te pellen met Jonkershove na de pijnlijke thuisnederlaag.

Davo begon aan de match met een ietwat onwennige opstelling, maar daarom zeker geen mindere. Op het kwartier werd een speler van Jonkershove diep gestoken en die kon alleen naar doel lopen, Gerd kwam uit, maar kwam net te laat om de speler de bal af te snoepen met een penalty als gevolg, 1-0. Davo was niet van slag en speelde mooi voetbal op een moeilijk plein. Kevin, de infiltrerende middenvelder van de dag en tevens kapitein, kon op pas van Dennis zijn man uitschakelen en kwam zowaar alleen voor de keeper, als een echte killer plaatste hij de bal met buitenkant rechts in de korte hoek. De eerste goal in jaren competitievoetbal voor onze vedette. even later veroverde Fré, ons loopwonder, de bal in zijn eigen carré. Na 2 tussenstoppen bij Dennis en Yannick kreeg Fré de bal terug in de andere carré en kon de bal netjes afwerken. Er stond een verdiende 1-2 op het bord aan de rust.

Na de rust speelde Davo het spelletje voort. Kans na kans volgde er, maar de bal wou maar niet binnenvallen. Yannick en Fré zagen de bal van de lijn gekeerd worden. Yannick kon ook eens alleen op doel gaan, maar besloot net naast. Davo bleef kansen creëren, maar het was telkens net niet. Een ongeschreven voetbalwet zegt dan dat je het deksel op de neus krijgt en zo geschiedde. Twintig minuten voor tijd kon de thuisploeg een goal scoren, 2-2 en vijf minuten later werd Davo helemaal KO geslaan en kon de 2-3 makkelijk binnengewerkt worden. Westende speelde de match uit, maar kon niet meer echt aanspraak maken op de gelijkmaker.
Een match om rap te vergeten en een reden om er zondag tegen Lombardsijde extra scherp in te vliegen.

12:50 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-03-08

Res Nieuwpoort - DAVO 1-6

DAVO speelde zaterdag tegen de reserven van KSV Nieuwpoort. Het klopte een verdienstelijke thuisploeg met 1-6. Yannick Ferket, Derek, Benny Reunbrouck (2) en Wouter Vanlangendonck scoorden. EN , jawel dit is geen mop, ook Kevin David wist zijn eerste doelpunt in drie jaar tijd te scoren ! Dat verdient een applausje !

00:14 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-08

Keiem - DAVO 0-0

Op een zwaar veld ging DAVO op zoek naar een driepunter.

DAVO begon slap aan de match en Keiem had in het openingskwartier het beste van het spel. Dat resulteerde in enkele hoekschoppen en vrije trappen, maar echt gevaarlijk waren die niet. Na 20 minuten herstelde Westende het evenwicht en dat resulteerde in enkele halve kansjes. 0-0 was echter de logische ruststand.

In de tweede helft ging DAVO op zoek naar de openingsgoal. Het was echter Keiem dat een eerste keer dreigde maar doelman Gerd Van Meenen botste in hoekschop.
In de laatste twintig minuten zette DAVO alles op alles. Er volgde een kans voor Bram Keirsebilck, maar de doelman kon de bal pareren. Daaropvolgend had de thuisdoelman alle moeite van de wereld met een botsend schot van Sven Legein en een trap van Steve Anseeuw draaide naast de winkelhaak buiten. Het DAVO-slotoffensief leverde niets meer op zodat de partij eindigde zoals het begon: 0-0.

Keiem deed een slechte zaak voor de eindronde, DAVO komt naast Merkem op de tweede plaats.

22:42 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-03-08

Foto's Davo Westende

Er is een nieuwe site ontwikkeld waarop je alle foto's van evenementen en feestjes kan terugvinden, veel staat er nog niet op. Maar de foto's zijn onderweg!

http://picasaweb.google.be/DavoWestende/

21:54 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

DAVO - Leke

Mits een zege tegen rode lantaarn Leke was DAVO zeker van eindrondedeelname.

Tegen dergelijke ploegen is het aangewezen vroeg te scoren en dat deed Westende ook. Na amper een vijftal minuten spelen trapte Dennis Vandenhouweele hard voorbij de doelman: 1-0.
Amper vijf minuten later kreeg DAVO een penalty: Steve Anseeuw trapte op de doelman maar Yannick Ferket tikte de rebound binnen: 2-0.
Nog geen vijf minuten later was het doelpuntenfestijn compleet toen Dennis Vandenhouweele alleen voor de doelman verscheen en de 3-0 binnenlegde. Wie dacht dat DAVO op weg was naar een monsterscore kwam (voorlopig) bedrogen uit, want er kwamen geen doelpunten meer bij in de eerste helft. Rust: 3-0.

De tweede helft was pas op gang gefloten toen Steve Anseeuw alleen voor doel verscheen: hij trapte de vierde goal staalhard tegen de touwen. Tien minuten later lag de vijfde al tegen de netten, toen de doorgebroken Yannick Ferket naast de keeper in doel besloot; 5-0 forfaitscore.
Daarna stokte de doelpuntenmachine een beetje. DAVO sprong onzorgvuldig om met de kansen. Twintig minuten voor tijd kwam de 6-0 er toch toen Bram Keirsebilck een man uitkapte en met links in de benedenhoek besloot. In het slotkwartier volgden nog enkele grote kansen voor Wouter Vanlangendonck, Yannick Ferket, Bram Keirsebilck en Claudio Ruva maar het was pas in de slotminuut dat Chris Vanacker op aangeven van Yannick de 7-0 kon binnenlopen. Eindstand: 7-0

Grote score tegen een onmondig Leke. En belangrijker, DAVO is zeker van deelname aan de eindronde, en dit op drie wedstrijden van het einde.

14:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-02-08

DAVO - Merkem 0-0

Er stond een ware klapper op het programma, de derde tegen de tweede. En meteen ook een goede test voor een eventuele eindrondedeelname.

Merkem begon het sterkst aan de partij en had duidelijk veldoverwicht. Toch kwam het niet echt aan kansen. Het was Westende dat het eerst kon dreigen: Yannick Ferket zette zich door op rechts en kon de bal voor doel leggen. Daar kwam Steve Anseeuw een schoenmaat te kort om binnen te tikken. Kort vóór de pauze kwam Westende wel goed weg; een schot werd door doelman Van Meenen tegen de deklat geduwd. Ruststand: 0-0

Merkem had in de tweede helft opnieuw het betere van het spel, maar DAVO dreigde vaker. Sven Legein trapte vanop zo'n 30 meter op doel, maar de doelman had een knappe reflex in huis. Even later was de keeper wel geklopt op een schot van Dennis Vandenhouweele, maar de bal spatte uiteen op de lat. Merkem ging nu ook resoluut voor een doelpunt, maar verder dan enkele schoten en wat geharrewar voor doel, raakte het niet. Westende ging in de slotminuut bijna met de drie punten aan de haal, maar Sven Legein kon net niet bij een voorzet van Steve Anseeuw. Eindstand: 0-0.

Een billijk gelijkspel; Merkem had het betere van het spel, maar DAVO kreeg de betere kansen.
Met dit gelijkspel zet DAVO een grote (bijna definitieve) stap richting eindronde. Daar zal Merkem in elk geval een taaie tegenstrever worden.

21:00 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-02-08

Woumen - DAVO 1-5

Na het slippertje tegen De Panne moest DAVO iets rechtzetten in Woumen.

En dat deed het al meteen na tien minuten: een hoekschop van Dennis Vandenhouweele werd door Thomas Vanbroeck met zijn oog in doel 'gekopt' : 0-1.
Amper vijf minuten later lag de tweede goal al tegen de touwen. Na een inworp kopte Sven Legein raak: 0-2. En nog was het niet gedaan: na een vrije trap van Dennis, andermaal een stilstaande fase dus, trapte Sven Legein zijn tweede goal binnen: 0-3, DAVO op rozen. Even later schrikte Westende toch even op toen een schot van Woumen op de paal uiteenspatte. Kort voor de rust besliste Westende de match helemaal. Jan Alleweireldt zette zich knap door en legde de bal voor doel, waar Yannick binnengleed: 0-4, meteen de ruststand.

De tweede helft was echter van mindere makelij. Woumen kon zelfs tegenscoren en kwam nog enkele keren dreigen. Toch kon DAVO ook nog één goaltje scoren, toen Thomas van dichtbij hard binnenknalde. Eindstand : 1-5.

Met deze zege zet DAVO nu wel een héél grote stap richting eindronde.

21:38 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-02-08

DAVO - De Panne 0-0

DAVO wilde de drie punten thuishouden tegen De Panne.

De eerste helft was echter een mager beestje: DAVO kon enkele keren dreigen via hoekschop of vrije trap, maar de bal ging er nooit in. 0-0 was een logische ruststand.

De tweede helft zette Westende de bezoekers vast op de eigen helft. Dennis Vandenhouweele krulde een vrije trap richting doel, maar een sterk keepende doelman botste in hoekschop. Even later zoefde een knal van Franky Lambrecht rakelings over.
In de slotfase nam de DAVO-druk nog toe. De ene hoekschop en vrije trap na de andere volgde, maar telkens zat er een bezoekend been in de weg. Op één van die vele corners kon Bram Keirsebilck toch trappen, maar zijn schot ging over. Ook een slotoffensief leverde niets meer op. Eindstand: 0-0.

De Panne kwam voor één punt naar Westende en kreeg dat ook. Toch doet Westende , gezien de andere uitslagen, geen al te slechte zaak in het klassement.

09:33 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-02-08

Snaaskerke - DAVO 1-3

Mits winst zette DAVO een flinke stap richting eindronde.

DAVO begon zijn eerste match onder Franky Lambrecht meteen met druk te zetten op de tegenstrever. Dennis Vandenhouweele mocht drie keer na elkaar een hoekschop trappen en de derde keer was de goede keer: een Snaaskerkse verdediger devieerde de bal in eigen doel: 0-1.
DAVO kreeg voor de rust nog een reuzekans, maar Derek slaagde er in om de bal naast een leeg doel te trappen. Ruststand : 0-1, zonder noemenswaardige kansen voor de thuisploeg.

In de tweede hellft stond Westende snel op rozen. Yannick Ferket kon alleen op de doelman afgaan en besloot beheerst naast de keeper in doel. DAVO kreeg nog enkele kansen om de score op te drijven, maar Snaaskerke kwam weer in de match. De scheidsrechter besloot om de thuisploeg een denkbeeldige strafschop te geven na een 'duwfout'. Die werd feilloos omgezet: 1-2.
Kort na dat doelpunt moest Westende nog twee keer bibberen; Wittesaele besloot eerst van ver op de lat en daarna kon Sven Legein in extremis nog een doelpunt voorkomen door de bal in hoekschop te tackelen. Uiteindelijk besliste DAVO vijf minuten voor tijd de match; Yannick Ferket trapte op de doelman en Thomas Van Broeck trapte de rebound in doel: 1-3.

Verdiende zege voor DAVO, dat een stevige optie neemt op de eindronde.

12:22 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-01-08

Boodschap van (ex)-trainer Youri Legein

Beste DAVO-familie,

De voorbije week heb ik een zeer moeilijke knoop moeten doorhakken. Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van mijn trainersjob bij DAVO Westende. Sip en beteuterd omdat ik mijn werk niet kan afmaken en een schitterende club met fantastische mensen verlaat, trots en tevreden omwille van het geleverde werk en op de 'promotie' die ik kan maken.

Ik wil alle spelers, bestuursleden, sponsors, supporters en sympathisanten bedanken voor het vertrouwen en de steun die jullie me drie jaar lang hebben gegeven. Zonder jullie geloof in mijn kunnen had ik nooit deze transfer kunnen 'versieren'. Ik ben jullie dan ook erkentelijk voor de mooie momenten en de aangename samenwerking die we samen mochten beleven. Ik blik alvast met veel voldoening terug op deze periode.

Ik wens u allen en de club nog veel sportieve hoogtepunten toe.

Zeg nooit vaarwel maar tot weerziens.

22:58 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

DAVO - Zarren 6-1

Na de nipte zege in Nieuwkapelle wilde DAVO tegen eindrondeconcurrent Zarren opnieuw de drie punten pakken.

Westende zette Zarren meteen vast op de eigen helft. Na een kwartier resulteerde dat al in een eerste doelpunt toen Dennis Vandenhouweele kon binnenwerken: 1-0.Nog geen tien minuten later mocht Westende weer juichen: Dennis Vandenhouweele scoorde zijn tweede; hij wilde de bal voorbrengen maar geholpen door de wind waaide die rechtstreeks binnen: 2-0. Net voor de rust stond DAVO helemaal op rozen; Benny Reunbrouck trapte de bal knap over de bezoekende doelman: 3-0, ruststand.

Met de wind in de rug verwachtte Westende een offensief van Zarren, maar dat bleef uit. Integendeel, DAVO liep nog verder uit. Claudio Ruva speelde de bal door naar Yannick Ferket, en die lobde de ver uitgekomen doelman: 4-0.
En nog was de doelpuntenshow niet over. Claudio Ruva zette zich knap door op de flank en bracht de bal voor doel, waar de net ingevallen Fre Deny de forfaitscore binnenliep: 5-0.
Enkele minuten later werkte Fre Deny zich helemaal op als supersub toen hij met een rake knal de 6-0 op de bordjes zette; een vernedering voor Zarren.
Toch konden de bezoekers nog de eer redden; op hoekschop kon een een Zarren-speler, geholpen door de wind, de 6-1 binnenkoppen. Vijf minuten later moest doelman Van Meenen nog een afstandsschot uit zijn doel ranselen, maar verder kwamen de bezoekers niet meer. Eindstand: 6-1.

Indrukwekkende zege van Westende, dat nu een kloofje slaat met de niet-eindrondeplaatsen.

10:22 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-01-08

Nieuwkapelle - DAVO 1-2

DAVO stond voor de moeilijke verplaatsing naar Nieuwkapelle, dat al heel wat toppers verraste in eigen huis.

Na amper één minuut stond DAVO al op rozen: Fre Deny zette zich goed door en kon de bal voorbrengen. Yannick Ferket hoefde de bal enkel in doel te lopen: 0-1.
Toch was Nieuwkapelle niet aangeslagen en het ging op zoek naar de gelijkmaker. Het kreeg in een korte tijdspanne enkele hoekschoppen maar kon die niet verzilveren. Aan de overkant kon Yannick Ferket scherp counteren. Hij werd, zo leek het, foutief gestuit maar de scheids sloot de ogen. Een rode kaart had hier wellicht op z'n plaats geweest. De Westendse frustratie was nog warm toen een Nieuwkapelle-spits opeens alleen voor doel verscheen: zijn trap strandde op de binnenkant van de paal.
Het bleek uitstel van executie want kort voor het rustsignaal kopte De Nieuwkapelle-spelmaker Boussemaere de 1-1 aan de tweede paal binnen. Rust: 1-1.

Na de rust kwam Nieuwkapelle gretig uit de kleedkamers. DAVO had het moeilijk om er nog uit te komen. Op een counter kon de ingevallen Nieuwkapelle-spits bijna scoren, maar zijn schot ging voorlangs. Aan de overkant kon Bram Keirsebilck koppen na hoekschop, maar hij schampte de bal en die ging voorlangs.
Op een scherpe counter was het dan toch raak voor DAVO: Yannick Ferket werd alleen weggestuurd, en hij werkte beheerst af naast de doelman: 1-2.
Kort daarop werd Claudio Ruva na een warrige fase met rood weggestuurd door de scheids. Waarom was niet duidelijk, het leek een thuisverdediger te zijn die natrapte naar Claudio ...DAVO nog een kwartier met tien verder.
Toch kreeg het nog kansen om de score te verhogen. Yannick Ferket verscheen nog twee keer voor de keeper, maar deze keer lukte het niet om te scoren. De laatste vijf minuten waren nog pompen of verzuipen, maar DAVO hield stand en pakte zo drie belangrijke punten mee naar huis.

Door de nederlaag van Zarren komt DAVO nu op de tweede plaats. Het staat zes punten voor de eerste niet-eindrondeplaats.

19:09 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-01-08

Vladslo - DAVO 1-1

Derde keer goede keer voor Vladslo-Westende, nadat de match reeds twee keer werd afgelast.

Al kon de match niet slechter beginnen voor DAVO: een schot van aan de 16 meter werd met moeite gestopt door Gerd Van Meenen, maar in de rebound ging de bal na geharrewar wel binnen: 1-0 na vijf minuten.
Westende ging op een zwaar veld op zoek naar de gelijkmaker. Yannick Ferket, Benny Reunbrouck en Fre Deny kregen kansjes, maar de bal ging er niet in. Ruststand: 1-0.

In de tweede helft drukte Westende de thuisploeg meteen op de eigen helft. Toen een bal achter werd gelegd, leek een doelpunt in de maak maar niemand van DAVO kon zijn voet tegen de bal zetten. Daarna volgden veel hoekschoppen en vrije trappen voor DAVO, maar telkens zat er wel een verdedigend been tussen. Het was zelfs Vladslo die op de counter bijna de 2-0 scoorde, maar de thuisspeler besloot over.
Het leek een zure nederlaag te worden voor DAVO, maar vijf minuten voor affluiten kon Thomas Van Broeck de bal toch over de achterlijn tikken: 1-1.
Intussen was Vladslo al tot tien herleid en één minuut na de gelijkmaker moest het zelfs met negen verder na een tweede rode kaart. DAVO drukte nog vijf minuten tegen negen thuisspelers, maar een tweede doelpunt kwam er niet meer. Eindstand: 1-1.

Mits winst kon DAVO uitlopen op de achtervolgers, maar het bleef steken op een gelijkspel. Snaaskerke, voor het seizoen toch als titelfavoriet gezien, ging met 1-4 de boot in tegen Lombardsijde. DAVO staat nu vier punten voor de vijfde plaats.Nog afgelopen week stonden er twee vriendschappelijke matchen op het programma: in Wenduine verloor Westende met 4-3, tegen GS Middelkerke ging het met 1-4 de boot in (doelpunt Claudio Ruva)

00:16 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-12-07

DAVO Westende - WS Bulskamp: 4-2

Na de 1-1 tegen een sterk Bulskamp in de heenronde moest DAVO iets rechtzetten.
Er werd direct druk gezet en opnieuw kon er al gescoord worden in de openingsminuten, na wat geharrewar kreeg Thomas de bal voor zijn voeten en kon in de verste hoek afwerken. Een goed begin.
Daarna kwam Bulskamp beter in de match en na een kwartier stonden de bordjes weer in evenwicht. De thuisploeg moest nu weer gaan zoeken naar een doelpunt. Na een 25-tal minuten moest Benny vervangen worden, na een pijnlijke blessure, Door Chris. Die rook zijn kans om zich opnieuw te bewijzen. 5 minuten later was het al raak, Claudio brak door op rechts na een snelle aanval, Chris was goed gevolgd en kon de 2-1 tegen de netten drukken. 1 minuut later was het de beurt aan Yannick die deze keer het doelpunt aanbood voor Chris, 3-1. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na de rust ging Westende op zoek naar een vierde doelpunt, enkele kansen maar geen doelpunten tot gevolg. Zoals zo dikwijls viel er letterlijk een doelpunt uit de lucht. Een corner van Dennis kon door Sven, na wat gekluts, afgewerkt worden. 4-1, match gespeeld. Davo kreeg nog enkele kansjes om de voorsprong uit te breidden, maar ook Bulskamp kon nog enkele keren snel counteren, met een 4-2 tot gevolg. Deze stand bleef op de borden staan.

Na een onverwachte 1 op 9 zette Davo dit recht door met een 9 op 9 op Lombardsijde en thuis tegen Koekelare en Bulskamp. Dit weekend volgt er een belangrijke match op Vladslo. Mits winst komt Davo op de tweede plaats.

10:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-12-07

Vladslo - DAVO

Door het slechte weer van de laatste dagen werd deze match afgelast. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Vrijdagavond had opnieuw de DAVO-Kwis plaats in de kantine. De leiding was weer in handen van quizmasters Michael Ghewy en Laine. Wie Erik Van Looij en wie Rik Torfs was, moet u zelf maar uitmaken ...
De kwis werd gewonnen door het viertal Claudio Ruva, Benny Reunbrouck, Chris Niville en Bram Keirsebilck. Dit is natuurlijk geen verrassing ;) Bij sommigen liepen de frustraties hoog op. Yannick Ferket kon de druk niet meer aan, want ondanks zijn 'Sudoku-kwaliteiten' ging hij toch de boot in. Op de koop toe zag hij zaterdag op een andere kwis ook nog Hubert 'Witse' Daemen aan als Herbert Flack. Dat kostte hem twee bakken bier aan Thomas. En zondag werd de match dan nog eens afgelast ook. Tzat nie mee voor Yannick afgelopen weekend ...

15:54 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-12-07

DAVO - Koekelare 4-0

Westende stond voor een moeilijk opdracht tegen leider Koekelare.

Vanaf de aftrap was het duidelijk dat de forse wind een belangrijke rol zou spelen. DAVO startte wind mee en moest dus op zoek naar goals in de eerste helft.
En die goals kwamen er al verrassend snel. Na tien minuten kopte Claudio Ruva een verre inworp van Dennis binnen, twee minuten later trapte Thomas Van Broeck fraai binnen in de verste bovenhoek en op het kwartier werd het zowaar 3-0 toen een vrije trap van Dennis Vandenhouweele, geholpen door de wind, over de doelman binnenwaaide: 3-0 na amper een kwartier voetballen.
Koekelare ging nu op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de forse tegenwind belette de leider om een vloeiende aanval op te zetten. Even voorbij het halfuur was het zelfs DAVO dat opnieuw toesloeg. Een hoekschop werd aan de eerste paal door Bram Keirsebilck met het hoofd gedevieerd: 4-0, meteen ook de ruststand.

Dat het een moeilijke tweede helft ging worden voor DAVO stond vast. Koekelare had nu de wind mee en zou daar wel eens optimaal van gebruik kunnen maken. Na amper vijf minuten was het al bijna zover toen een Koekelaarse spits door de buitenspelval glipte. Zijn lob strandde echter op doelman Van Meenen. Na die kans bleef de Koekelaarse stormloop echter uit. Het was zowaar Westende dat op de counter nog kansen kreeg. Fre Deny werd foutief gehaakt door de doelman maar liet na om zich te laten vallen, waardoor de ref niet naar de stip wees. Ook Benny Reunbrouck en Claudio Ruva kregen kansen om de forfaitscore op het bord te zetten, maar de kansen gingen niet binnen. Intussen hoopte Koekelare nog steeds op een aansluitingsdoelpunt, maar tot echte kansen kwam het niet. Het kon enkel nog dreigen met enkele afstandsschoten, maar de leider gaf nooit de indruk om terug in de match te kunnen komen.
De eindstand bleef dan ook 4-0, een schitterende zege voor DAVO, dat zo 6/6 pakt met een doelsaldo van 10 tegen 1.

Volgende week wacht een moeilijke verplaatsing naar ploeg in vorm Vladslo.

22:06 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-11-07

Lombardsijde - DAVO 1-6 !

Na een 1/9 wilde DAVO zich herpakken in de derby tegen Lombardsijde.

Al na tien minuten mocht Westende een eerste keer juichen. Yannick Ferket zette zich door en lobde de bal over de uitkomende doelman: 0-1. Lombardsijde wilde meteen iets rechtzetten en doelman Van Meenen moest enkele keren gepast ingrijpen. Een viertal hoekschoppen in vijf minuten leverden ook niets op voor Lombardsijde. Het was daarentegen Westende dat wat gevleid op 0-2 kwam. Bij een inworp verkeek de thuiskeeper zich volledig en Fre Deny liep de bal over de doellijn.
Vijf minuten later kwam Lombardsijde echter terug in de match. De bal werd slecht ontzet bij DAVO en een thuisspeler kon de bal voorbij Gerd Van Meenen trappen:1-2.
DAVO kende nog enkele keren meeval toen de bal op een hoekschop van de lijn werd gekeerd. Claudio Ruva werd aan de overzijde omvergelopen door de Lombardsijde-doelman, maar de bal ging niet op de stip. Het was uitstel van executie want Yannick Ferket scoorde één minuut voor de rust zijn tweede van de middag:1-3.

Lombardsijde kwam gretig uit de kleedkamers, maar kwam niet echt aan kansen. Het was Claudio Ruva die zelfs de 1-4 tegen de touwen kopte. Intussen pakte Lombardsijde-spits Vlieghe zijn tweede gele kaart na evenveel keer handsspel. DAVO had nu vrij spel om naar hartelust te counteren. Yannick Ferket maakte er met een lobbal 1-5 van en Dennis Vandenhouweele kon ongehinderd richting goal lopen om de 1-6 naast de doelman te leggen. Westende kreeg nog kansen op ruimere cijfers maar de counters waren niet altijd zorgvuldig. Ook doelman Gerd Van Meenen moest nog één keer ingrijpen. Eindstand: 1-6.

Een fantastische zege van DAVO op het veld van de buren. In de eerste helft ontsnapte DAVO enkele keren, maar in de tweede helft was het heer en meester. De thuisdefensie werd bij momenten voorbijgelopen. DAVO sluit opnieuw aan met de kopgroep en staat op gelijke hoogte van Merkem en Jonkershove. Volgende week komt leider Koekelare op bezoek.

Ook een bedankje aan de trouwe supporters die DAVO vocaal enorm gesteund hebben !

13:14 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-11-07

DAVO - Jonkershove 2-3

Na de 1/6 zocht Westende opnieuw de overwinning. Het begon dan ook aanvallend.

Dat leverde al snel kansen op via Franky Lambrecht en Claudio Ruva, maar hun schoten gingen nipt naast. Na een twintigtal minuten klom DAVO dan toch op voorsprong. Claudio kraakte zijn schot maar de bal verdween toch in de verste benedenhoek: 1-0, oververdiend. DAVO kreeg onder andere via Smagge, Yannick en Franky nog kansen op meerdere goals, maar de 1-0 bleef op het bord. Het missen van die kansen brak Westende zuur op, want kort voor de rust week een vrije trap van Jonkershove af. Gerd Van Meenen had nog een reactie in huis, maar in de rebound ging de bal toch binnen: 1-1, tegen de gang van het spel in én een koude douche voor de thuisploeg.

Tot overmaat van ramp slikte DAVO al vroeg in de tweede helft een tweede tegengoal. Leplae, de beste man bij de bezoekers, trapte vanuit een scherpe hoek aan de eerste paal binnen: 1-2. Een zware klap voor DAVO dat nu op achtervolgen aangewezen was. De scheidsrechter werkte ook niet echt mee, want telkens weer werd een Westendse aanval afgefloten voor buitenspel of een fout. Om het nog erger te maken trapte een bezoeker van op zo'n 20 meter nog eens de 1-3 tegen de netten, DAVO uitgeteld. Toch probeerde Westende nog de bakens te verzetten. Tien minuten voor tijd kopte Claudio Ruva zijn tweede tegen de netten: 2-3, Westende had nog tien minuten om de gelijkmaker te prikken. Het kreeg daar nog enkele kansjes voor, maar de afwerking stokte. Franky werd in de slotfase nog randje strafschopgebied neergehaald, maar de scheids sloot andermaal de ogen. Zo eindigde deze match op een ontgoochelende 2-3.

Op basis van de eerste helft verdiende Westende de zege, maar de bezoekers waren in 90 minuten scherper in de zone van de waarheid. Met 1/9 laat DAVO de tweede plaats in de heenronde liggen. Zondag staat de derby tegen Lombardsijde voor de deur.

20:49 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-11-07

Bulskamp - DAVO 1-1

DAVO kwam door schorsingen en blessures gehavend aan de aftrap. Toch moest Bulskamp zeker te pakken zijn.

De thuisploeg speelde voor het eerst in jaren weer op het eigen veld en wilde iets tonen. Gerd Van Meenen moest al snel een eerste keer ingrijpen. Het was slechts uitstel, want kort daarna zette een Bulskamp-spits zich door in het strafschopgebied. Tijdens het ontzetten kreeg Smagge de bal ongelukkig tegen de arm en de ref wees naar de stip. De penalty werd feilloos omgezet: 1-0.
Amper vijf minuten later ging de bal echter ook op de stip voor Westende. Dennis Vandenhouweele zette rustig om, 1-1 en Westende weer in de match.
µNog geen vijf minuten later kreeg DAVO een tweede kans via strafschop, nadat Claudio foutief werd gestuit. Dennis zette zich opnieuw achter de bal, maar de doelman pareerde de penalty. Zo bleef het 1-1 tot aan de rust.
DAVO probeerde in de tweede helft de bakens te verzetten, maar het is Bulskamp die de beste kansen noteerde. Er waren enkele gevaarlijke standjes voor de DAVO-goal maar telkens kon de bal ternauwernood ontzet worden. Vijf minuten voor affluiten kreeg DAVO zowaar de kans op de drie punten toen Yannick Ferket alleen voor de doelman kwam. Hij omspeelde de doelman en werd al dan niet foutief gestuit. De scheids gaf geen derde strafschop en bijna ging thuisploeg Bulskamp in de slotfase nog met de drie punten aan de haal. De bal leek binnen te gaan maar doelman Van Meenen kon de bal op de lijn nog klemmen. Eindstand: 1-1.

Op basis van de doelkansen verdiende DAVO niet echt meer dan een puntje. Weliswaar is dit gelijkspel een ontgoocheling, zeker omdat Zarren op een gelijkspel bleef steken tegen Snaaskerke en de tweede plaats opnieuw binnen bereik lag. Na de 1-6 tegen Vladslo en Bulskamp moet Westende zich herpakken de komende weken. Met matchen tegen Jonkershove, Lombardsijde & Koekelare wordt dat niet makkelijk.

12:09 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-07

DAVO - Vladslo 0-2

Dit weekend stond VV Vladslo als tegenstander op het veld, een geduchte tegenstander want met een 7 op 9 konden ze aansluiten met de subtop.

Davo begon met vol vertrouwen aan de match maar al na 1 minuut kregen we een koude douche: Via een snelle aanval over links trapte de Vladslo-flank de 0-1 staalhard tegen de netten. Davo was al direct op achtervolgen aangewezen. Westende liet zich echter niet doen, maar de tegenstander liet voetballen niet toe. Dus werd het eerder gevechtsvoetbal. Westende kreeg wel de beste kansen maar telkens schoten we net iets te kort. De 0-1 stond aan de rust op het bord.

Nog geen 2 minuten gespeeld in de tweede helft en het kwaad geschiedde alweer, Bram Keirsebilck kreeg zijn 2de gele kaart van de match en mocht zo het veld verlaten… De tweede, gele kaart was wellicht terecht maar de eerste was een aangeschoten bal op de schouder en dus geen handspel. Ondanks het numerieke overwicht van de uitploeg, kon Vladslo toch geen enkele deftige combinatie in elkaar puzzelen. Davo bleef de betere ploeg, met enkele kansen en een penalty als gevolg. Sven trapte de elfmeter hard, maar de bal belandde op de lat. Als klap op de vuurpijl pakte Sven twintig minuten voor tijd zijn tweede gele kaart, 9 tegen 11 was het toen nog. De scheids werd zwaar onder vuur genomen en om zijn grote onkunde nog eens te bewijzen kreeg een speler van Vladslo volledig onterecht ook nog een rode kaart onder de neus geduwd, hij maakt er letterlijk een potje van. Tien minuten later mocht er dan nog eentje van Vladslo gaan douchen, 9 tegen 9. Davo bleef drukken maar het doelpunt viel in de blessuretijd ongelukkig aan de overkant. Kevin wou de bal terugkoppen naar Gerd, maar dat lukte hem precies niet zo goed: 0-2, match gespeeld.

Soms zijn er van die dagen dat alles tegenvalt….Deze zaterdag was er zo ééntje. Kansen bij de vleet, rode kaarten, gemiste penalty, … Een zuur verlies, temeer Zarren naar de tweede plaats wipt. DAVO blijft echter wel in de top drie en gaat volgende week tegen Bulskamp opnieuw voor een driepunter.

00:30 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-10-07

Leke - DAVO 0-7

DAVO stond voor de, op papier, makkelijke verplaatsing naar Leke. De achtervolgers speelden onderlinge duels, dus Westende kon een schitterende zaak doen.

Vroeg scoren was de booschap, en dat deed DAVO. Na een kwartier was het 0-2 via een intikkertje van Claudio Ruva en een kopbal van Sven Legein. Op het halfuur moest Leke met zijn tienen verder na een terechte aansluiting. Kort voor de rust kopte Sven Legein zijn tweede, en de derde van DAVO, tegen de touwen : ruststand 0-3.

Net na de rust mocht Steve Anseeuw vanop de stip de vierde goal scoren. Hij trapte in eerste instantie op de keeper, maar zette de rebound zelf om: 0-4.
Toch liep het spel van DAVO vrij stroef. In de laatste 20 minuten schakelde Westende dan toch een versnelling hoger. Dat leverde nog drie doelpunten op: Claudio Ruva scoorde zijn tweede, Nick Vandenberghe scoorde bij zijn debuut in de eerste ploeg ook meteen en Thomas Vanbroeck scoorde zijn eerste goal na een lange blessure. Eindstand : 0-7.

Leke was natuurlijk geen maatstaf, maar door de onderlinge uitslagen laat DAVO nu wel enkele ploegen, al dan niet definitief, achter zich. Zarren lijkt een taaie tegenstrever te gaan worden voor de tweede plaats in de heenronde. Het blikte concurrent Jonkershove in met 0-5.

20:08 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-10-07

DAVO - Keiem 3-0

Na de pandoering in Koekelare moest DAVO orde op zaken zetten tegen Keiem.

Na een twingtigtal minuten begon het daar al mee. Dennis Vandenhouweele krulde een vrije trap heerlijk in de winkelhaak: 1-0.
Keiem kon daar weinig tegenover zetten. Toch moest doelman Gerd Van Meenen één keer pareren op een schot van dichtbij. Kort voor de rust stond DAVO echter op rozen. Derek trapte via de paal de 2-0 tegen de netten.

Keiem probeerde in de tweede helft nog iets te forceren maar kon eigenlijk amper dreigen. DAVO was baas op het middenveld en dat resulteerde na vijf minuten spelen al in de 3-0. Reune gooide met een achterwaartse trap de bal voor doel en deze werd schitterend in doel gedevieerd door ... een Keiemspeler: 3-0.
Gerd Van Meenen moest nog één keer platgaan op een schot en Reune trof nog de lat voor DAVO.

Een oververdiende zege voor Westende dat zo op de tweede plaats blijft staan.

13:20 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-07

Koekelare - DAVO 5-0

De eerste plaats stond op het spel tegen Koekelare. Ofwel liep Koekelare verder uit, ofwel kwam DAVO gelijk met Koekelare aan de leiding.

DAVO begon gretig aan de match maar op het kwartier kreeg het een dubbele klap te verwerken. Koekelare scoorde via een afgeweken bal de 1-0 en twee minuten na de openingsgoal trapte de Koekelaarse linkerflank de 2-0 tegen de touwen.
DAVO probeerde de scheve situatie recht te zetten en kreeg daar ook enkele kansen voor. De bal ging er echter niet in. Zonder onder te liggen, staat DAVO aan de rust met 2-0 in het krijt.

DAVO begon met nieuwe moed aan de tweede helft, maar na vijf minuten kopte de Koekelaarse spits van dichtbij de derde goal binnen: 3-0, match gespeeld.
Westende probeerde nog met de moed der wanhoop. Het had veel balbezit maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. Tot overmaat van ramp pakte Yannick Ferket nog zijn tweede gele kaart en scoorde Koekelare in de laatste 10 minuten nog twee keer via scherpe counters. Eindstand, een zware 5-0.

DAVO lag in het veldspel zeker niet onder voor Koekelare, maar de thuisploeg was veel efficiënter, met een zware nederlaag tot gevolg. Gelukkig voor DAVO verloren zowat alle achtervolgende ploegen ook. Westende staat nu gedeeld tweede met Lombardsijde.

13:16 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-10-07

DAVO - Woumen 2-2

Na de 6/6 tegen Merkem & Snaaskerke wilde DAVO ook thuis drie punten pakken tegen Woumen.

DAVO kreeg enkele kansjes, maar de afwerking stokte. Op het halfuur kon Woumen uit het niets scoren na een hoekschop: 0-1. Dat was ook meteen de ruststand.

DAVO moest iets rechtzetten in de tweede helft en zette Woumen vast op de eigen helft. Dit resulteerde na een vijftal minuten al in de gelijkmaker. Na geharrewar voor doel tikte Bram Keirsebilck de 1-1 binnen.
DAVO drukte nu door en ging resoluut voor de 2-1. Na 65 minuten kreeg het echter een koude douche. Stijn Nottebaert, ex-DAVO, kon zich met een gelukje doorzetten en schuifde de 1-2 voorbij doelman Gerd Vanmeenen. DAVO reageerde echter meteen: Yannick Ferket zette zich door op de flank en Dennis Vandenhouweele trapte in de benedenhoek de gelijkmaker binnen: 2-2.
Woumen kwam er nu niet meer aan te pas. Westende drukte en drukte en kwam nog enkele keren dichtbij een derde doelpunt, maar die verlossende goal kwam er niet meer.

Naar het wedstrijdverloop gekeken kan DAVO niet echt tevreden zijn met één puntje, maar met een 7/9 in de jongste drie matchen staat het toch nog steeds op een mooie, tweede plaats. Volgende week volgt de verplaatsing naar leider Koekelare.

19:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-09-07

Merkem - DAVO 3-4

Na Snaaskerke stond Westende opnieuw voor een moeilijke match, in en tegen Merkem.

De match kon niet beter beginnen voor Westende. Benny Reunbrouck kopte een inworp voorbij de Merkemse doelman: 0-1.
Een kwartier later stond DAVO helemaal op rozen toen Yannick Ferket de 0-2 scoorde. Westende gaf weinig kansen weg, maar op het halfuur floot de scheids een lichte penalty voor Merkem na een handsbal in het strafschopgebied. De penalty werd feilloos omgezet zodat Merkem opnieuw in de match kwam.
De Merkemse vreugde was van korte duur want Yannick Ferket kon zich opnieuw doorzetten en schuifde de 1-3 naast de keeper binnen. Diezelfde Yannick werd ook nog ondersteboven gelopen door de Merkemse doelman maar de ref sloot de ogen. Ruststand : 1-3.

Merkem zette in de tweede helft meteen druk en na een kwartier resulteerde dat in het aansluitingsdoelpunt. De bal werd slecht ontzet door DAVO en het schot van de Merkemse speler week nog af op het been van Kevin David: 2-3. Merkem ging nu op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook enkele kansen. Telkens zat er een Westends been tussen of pareerde doelman Van Meenen goed. Een kwartier voor tijd kwam de 3-3 er toch op hoekschop. Westende was aangeslagen en een vierde doelpunt voor de thuisploeg hing in de lucht.
Toch mocht Westende onverhoopt nog juichen. Invaller Derek trapte enkele minuten voor tijd de bal met links in de rechterbenedenhoek: 3-4.
Merkem zette nog een slotoffensief in, maar kreeg geen kansen meer.

Na de 3-3 werd het nog een onverhoopte zege voor Westende dat zo 6/6 pakt tegen twee eindrondekandidaten en beslag legt op de tweede plaats op één punt van leider Koekelare.

20:28 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-09-07

DAVO - Snaaskerke 3-1

Het duel tussen DAVO en Snaaskerke beloofde een felbeladen wedstrijd te worden. Snaaskerke pikte vorig seizoen de eindrondeplaats van Westende in en bij Snaaskerke loopt met Ollie Debruyne een ex-DAVO speler rond.

En Westende kende een droomstart. Na amper 10 minuten kon Yannick Ferket alleen op de Snaaskerkse doelman afgaan. Hij werd net buiten het strafschopgebied gehaakt door de bezoekende doelman. Deze werd terecht uitgesloten en de daaropvolgende vrije schop verdween via Steve Anseeuw en een Snaaskerks been in doel : 1-0.
Daarna kwam Snaaskerke met een man minder echter beter in de wedstrijd. Van een numeriek overwicht leeg geen sprake, en DAVO had het moeilijk om de bal in de ploeg te houden. Toch dwong Snaaskerke niet echt uitgesproken kansen af, waardoor het bij de rust nog steeds 1-0 stond. Snaaskerke had zijn drie wissels intussen al opgebruikt vanwege de rode kaart en twee blessures.

In de tweede helft wilde Westende snel de tweede goal scoren en dat lukte ook. Chris Vanacker zette goed door en Yannick Ferket trapte de tweede goal binnen. Amper een par minuten later stond DAVO helemaal op rozen toen Chris Vanacker de 3-0 simpel binnenlegde.
Snaaskerke zette nog alles op alles en nam risico's. Het dwong een pak hoekschoppen en vrije schoppen af, maar tot grote kansen kwam het niet. Een kwartier voor tijd kon Ollie Debruyne op zo'n vrije trap zijn hoofd tegen de bal zetten en zo hoopte Snaaskerke weer. Verder dan de 3-1 kwam het echter niet meer. Bij DAVO werd Sven Legein in de slotfase nog uitgesloten.

Mooie zege voor Westende na een vrij bitsige wedstrijd. Met een 9/12 staat DAVO nu op een gedeelde tweede plaats op één puntje van leider Koekelare. Minpunt is wel de kaartenlast waardoor zowel Sven als Claudio geschorst zijn tegen Merkem.

22:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-09-07

De Panne - DAVO 1-3

DAVO ging in deze kustderby op zoek naar een tweede driepunter. Sven Legein was geschorst.

DAVO kon niet beter aan de match beginnen. Chris Vanacker kopte tegen zijn ex-ploeg al na vier minuten de bal tegen de touwen. DAVO op rozen.
Westende kreeg enkele kansen om de 0-2 te scoren, maar het kreeg het deksel op de neus. De scheids zag geheel onterecht een overtreding van Benny Reunbrouck en wees naar de stip. Dit cadeau werd in dank aangenomen zodat de bordjes weer gelijk stonden. 1-1 was meteen de ruststand.

In de tweede helft ging DAVO op zoek naar de voorsprong, maar het was De Panne dat enkele keren gevaarlijk dreigde. Doelman Gerd Van Meenen pakte uit met enkele knappe reddingen zodat de stand gelijk bleef. In de slotfase zette DAVO alles op alles om toch nog de zege binnen te halen en dat loonde. Yannick Ferket trapte op doel (of was het een voorzet ?) en een verdediger van de thuisploeg sloeg de bal met de handen uit het doel. Dit had een logische rode kaart en penalty tot gevolg. Steve Anseeuw moest vijf minuten voor affluiten deze klus klaren en deed dit ook. Een opdoffer voor De Panne en dolle vreugde bij DAVO. In de blessuretijd pikte invaller Jan Alleweireldt opnieuw zijn goaltje mee zodat de score nog opliep tot 1-3.

Een ietwat gevleide zege voor Westende dat wel 90 minuten lang bleef knokken voor de zege. Met een 6/9 is Westende mee in de top 5 en dit is nodig met moeilijke matchen tegen Snaaskerke en Merkem in het verschiet.

19:51 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-09-07

Proficiat

Langs deze weg een dikke proficiat aan Kevin Collart en Fee met de geboorte van hun eerste kindje. Lyam werd geboren op 10 september en is 52 cm en 4 kg.

21:30 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-09-07

DAVO - Nieuwkapelle 3-0

Na de nederlaag in Zarren moesten de drie punten in Westende blijven.

Toch speelde DAVO erg krampachtig in de eerste helft. Toch kreeg het enkele malen de kans om op voorsprong te komen, maar de afwerking faalde. Aan de rust stond er een mager 0-0 gelijkspel op het bord.

In de tweede helft zette DAVO Nieuwkapelle vast op de eigen helft. Na een tiental minuten resulteerde dat in een vrijetrap-doelpunt van Sven Legein. Het bleek het doelpunt van de bevrijding want niet zo veel later scoorde Chris Vanacker de 2-0. Wie dacht dat Westende nu op een veilige voorsprong stond, kwam bedrogen uit. Doelman Gerd Van Meenen moest enkele keren gepast tussenkomen om de aansluitingstreffer te verijdelen.
Kort voor affluiten kwam Bram Keirsebilck nog voor doel. Hij moest te ver uitwijken maar kreeg de bal nog bij de ingevallen Jan Alleweireldt, die de bal in doel trapte : 3-0, meteen de eindstand.

Een verdiende zege voor DAVO al waren de cijfers wel wat overdreven. Vooral de eerste helft was er één om snel te vergeten. Andere minpunten zijn de uitsluiting kort voor tijd van Sven Legein en het uitvallen van Yannick Ferket en Fre Deny (op training).

20:29 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |