12-05-10

DAVO - Jong Vijve 2-1

Eerste van twee barragematchen voor DAVO.

DAVO deed er best aan om deze eerste match te winnen en het begon dan ook goed. Na een pass van Claudio Ruva kon Thomas Van Broeck zich al vroeg in de match doorzetten, maar zijn schot belandde op de paal.
Even later opnieuw pech voor DAVO toen een knappe poging van Jochen Claes evenzeer op de paal strandde. DAVO kreeg nog enkele kansjes, maar de bal ging er maar niet in. Kort voor de rust waren het zelfs de bezoekers die bijna gevleid op voorsprong kwamen, maar doelman Goderis zat er goed tussen.
Net voor de rust kon DAVO dan toch juichen. Na handsbal van een bezoeker ging de bal op de stip en Benny Reunbrouck zette de penalty in twee tijden om : 1-0, rust.

In de tweede helft had Vijve de wind mee en dat inspireerde hen tot aanvallen. DAVO kreeg het moeilijk en na 20 minuten viel de gelijkmaker : de bezoekende spits kon vrij inkoppen aan de tweede paal : 1-1.
Even later ontsnapte DAVO toen een hoekschop bijna rechtstreeks binnenwaaide : doelman Goderis en de lat konden de 1-2 maar net voorkomen.
Toen Joeri Soete een kwartier voor tijd werd neergeschoffeld, moesten de bezoekers met tien man verder. Het sein voor DAVO om nog eens alles op alles te zetten. Benny Reunbrouck kreeg een kans op 2-1, maar hij kon de bal niet goed genoeg raken. Vijf minuten later was het wél raak. Soete kon zich doorzetten en zijn voorzet werd door een bezoekende verdediger in eigen doel gelopen : 2-1, meteen ook de eindstand.

Op basis van de eerste helft een meer dan verdiende overwinning. In de tweede helft had DAVO het even moeilijk, maar uiteindelijk trok het toch aan het langste eind. Donderdag nemen Vijve en Dadizele het tegen elkaar op, zondag trekt DAVO naar Dadizele. Mits winst is Westende altijd zeker van een verlengd verblijf in derde.


DAVO Westende legt overigens ook een bus in naar Dadizele. Die vertrekt omstreeks 12u30 aan het veld van DAVO. Inschrijven kan via sms bij Claudio Ruva, op het nummer 0479 48 50 50.Prijs is € 10 per persoon. De eerste 35 ingeschreven kunnen mee.

12:53 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.