03-05-10

Eerste DAVO-fuif geslaagd / DAVO speelt barrages

Vrijdag 30/04 ging de 'Eerste nacht van de spelers van DAVO' door in Ter Duinen, Middelkerke.
En de eerste editie van deze fuif, georganiseerd door de spelersgroep, is meer dan geslaagd te noemen ! Er kwamen meer dan 200 mensen opdagen en op de beats van DJ Benji werd er een flink feestje gebouwd !
Bedankt aan iedereen die aanwezig was en/of meegeholpen heeft !

Was het de fuif die nog in de benen zat of niet, in elk geval werd op de slotspeeldag de zwaarste nederlaag van het seizoen opgetekend : DAVO ging met zware 8-1 cijfers de boot in op Veldegem (Joris Van Broeck scoorde met een knap afstandsschot). Doelman Daan Fossaert moest al vroeg (en bij een 2-0 stand) het veld verlaten met (wellicht) een neusbreuk. Omdat er slechts één doelman beschikbaar was, offerde keeper-trainer Brian Goudsmit zich op om in doel te staan. Hij deed zijn best, maar kon niet vermijden dat Veldegem nog zes keer scoorde, waarvan vier keer in de absolute slotfase.
Het hoeft gezegd dat de hoofden toen misschien al meer bij de uitslagen van vierde klasse zaten. En dan kwam er een verlossend telefoontje : Poperinge raakte niet verder dan een gelijkspel in Winkel, maar door de nederlaag van Paturage in Diksmuide en het gelijkspel van Beloeil tegen Ath, handhaaft Poperinge zich toch in vierde klasse.
Dat betekent dat DAVO niet rechtstreeks zakt naar vierde provinciale, maar dat het nog twee barragematchen mag afwerken om het behoud te verzekeren. De tegenstrevers heten Jong Vijve en Dadizele. Dinsdag wordt er geloot voor deze barrages.

20:52 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.