21-04-10

Sint - Joris - DAVO 2-4

Match die zeker moest gewonnen worden om nog een kansje op rechtstreeks behoud gaaf te houden. Sint-Joris telt maar zeven punten, maar maakt het elke ploeg toch moeilijk de laatste weken.

In de eerste vijf minuten kwam de thuisploeg echter drie keer alleen voor de DAVO-doelman. Dat resulteerde in de openingsgoal, DAVO al na vijf minuten op achtervolgen aangewezen.
Na die rampzalige opningsminuten nam DAVO echter het heft in handen. Een schot van Thomas Van Broeck week af en het stond 1-1. Even later zette Nicolas Orbie zich door. Hij verschalkte de doelman en Benny Reunbrouck tikte voor de zekerheid de bal helemaal over de doellijn : 1-2. DAVO kreeg nog enkele kansen, maar het bleef 1-2 tot aan de rust.

In de tweede helft voerde Westende de forcing en dat leverde al snel twee goals op. Nicolas Orbie kreeg de bal aangeschoten door de doelman en het leer verdween zo in doel :1-3. Even later kopte Claudio Ruva de 1-4 binnen. Match gespeeld. Of toch niet ...?
Even later kon de thuisploeg een vrije trap verzilveren (2-4) en DAVO leek de kluts kwijt. Het kwam goed weg toen een bal van Sint-Joris op de lat belandde en de rebound op doelman Godderis verdween. De thuisploeg kreeg nog enkele kansen om dichter te komen, maar het faalde in de afwerking. Eindstand : 2-4. In de slotminuten werd de ingevallen Dave Van Brabander nog uitgesloten, na twee gele kaarten wegens protest.

Verdiende zege van DAVO, maar de thuisploeg wist toch ook redelijk wat kansen te creëeren. Een 5-7 uitslag was niet overdreven geweest :) DAVO komt op vijf punten van Zerkegem.

22:59 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.