21-04-10

DAVO - Nieuwpoort 0-2

Ouderwetse derby die DAVO eigenlijk moest winnen.

De eerste helft werd getypeerd door veel middenveldspel, maar toch kon Nieuwpoort op voorsprong klimmen. Doelman Godderis verkeek zich op een hoge bal en de bezoekende spits profiteerde : 0-1.
DAVO probeerde in de match te komen, maar het kwam niet echt tot kansen. Tot Joeri Soete alleen voor doel kwam, maar de bal rolde te ver van zijn voet en daardoor kon hij niet hard genoeg afdrukken. Rust : 0-1.

In de tweede helft zette Westende de bezoekers meteen vast op de eigen helft. Veel hoekschoppen en verre inworpen leverden echter geen doelpunt op. Toen Nieuwpoort tot tien man werd herleid, moest DAVO nu zeker komen. Joeri Soete kon een hoekschop aan de tweede paal verlengen, maar zijn bal belandde op de paal.
Nieuwpoort kwam nu niet meer over, maar telkens was het nét niet voor DAVO. Een schot van Wesley Werbrouck werd nog knap geparreerd door de bezoekende doelman.Even later werd Jochen Claes met rechtstreeks rood uitgesloten, zodat het tien tegen tien was. De match leek op een 0-1 af te stevenen, maar in de slotminuut tikte Hans Vanhove een doorgebroken spits aan : rood en penalty. de penalty werd feilloos omgezet : 0-2. Eén minuut later kreeg ook nog een bezoekende speler rood zodat de match negen tegen negen eindigde.

In de tweede helft drukte DAVO Nieuwpoort weg, maar dat resulteerde niet in doelpunten. Het was telkens nét niet, een beetje het verhaal van de competitie.

23:07 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.