30-03-10

DAVO - Wenduine 2-5

DAVO moest de drie punten thuis houden als het nog van die derde laatste plaats af wilde.

Op het kwartier zag er nochtans weer niet goed uit toen een kopbal vanop ruime afstand in doel belandde : 0-1.
Toch was DAVO de betere ploeg en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker toen Claudio Ruva een voorzet staalhard in doel kopte : 1-1.
Net voor de rust stond DAVO helemaal op rozen toen Jochen Claes de bal over de doelman in doel lobde : 2-1, een verdiende voorsprong voor Westende.

Net na de rust kon DAVO de match in een beslissende plooi leggen, maar de lobbal van Fre Deny stierf in de handen van de doelman. Even later kon Reune een bal net niet controleren.
Het brak DAVO zuur op want 20 minuten voor tijd kon een bal niet voldoende weggewerkt worden. Een bezoekende spits profiteerde optimaal door heel knap vanuit de draai de 2-2 binnen te knallen.
DAVO leek totaal van slag want amper één minuut later kon Wenduine met maar liefst drie aanvallers oprukken tegen slechts één DAVO-verdediger. De bezoekers faalden niet en opeens stond DAVO met 2-3 in het krijt. Toen Hans Vanhove twee minuten later met een tweede gele kaart werd weggestuurd, was het kalf helemaal verdronken. Wenduine diepte de voorsprong nog uit met twee doelpunten en het licht ging helemaal uit voor Westende. Eindstand : 2-5.

Door de nederlaag en het feit dat Zerkegem in eigen huis Zandvoorde versloeg, lijkt de rechtstreekse redding nu wel heel moeilijk geworden. Zaterdag volgt een thuismatch tegen Beernem en het wordt vanaf nu ook met argusogen kijken naar de ontwikkelingen in vierde klasse A.

16:13 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.