23-03-10

De Haan - DAVO 3-1

DAVO stond voor een moeilijke verplaatsing naar het derde geklasseerde De Haan.

Vanaf de eerste minuut eiste de thuisploeg het balbezit op maar het openingskwartier ging voorbij zonder noemenswaardige kansen. Tot een inworp van De Haan ongelukkig in eigen doel werd verlengd door Sven Legein : 1-0.
Het sein voor de thuisploeg om nog een tandje bij te steken. Na geharrewar voor doel belandde een bal op de lat en ook doelman Godderis kwam nog enkele keren gepast tussen. Toch scoorde de thuisploeg nog een tweede keer voor de rust toen een spits de bal over doelman Godderis lobde : 2-0. Kort voor rust kreeg Westende dan toch een kans maar Dave Vanbrabander kon de vrijstaande Nico Orbie net niet bereiken.

DAVO bracht aan de rust een extra spits in en na tien minuten opteerde het achterin voor man op man. Die aanvalsdrift rendeerde want de thuisploeg kwam nog moeilijk in zijn spel. Dat leidde tot steriele druk van DAVO maar echt grote kansen kwamen er niet. Tot Benny Reunbrouck een kwartier voor tijd werd vrijgespeeld door Thomas Van Broeck. Reune trapte de aansluitingstreffer naast de doelman binnen: 2-1.
DAVO ging nu voluit voor de gelijkmaker. Claudio Ruva kon zich doorzetten maar zijn voorzet bereikte net niet een DAVO-speler.
De Haan kon intussen enkele keren gevaarlijk counteren en in de blessuretijd leverde dat uiteindelijk de bevrijdende treffer op voor de thuisploeg : 3-1, eindstand.

DAVO speelde een verdienstelijke match, vooral de tweede helft, tegen De Haan maar dat bleek niet genoeg om een puntje te halen.
Zaterdag geeft DAVO Wenduine partij. Als Westende zich nog (rechtstreeks) wil handhaven in derde, moet het dringend punten sprokkelen !

12:08 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.