13-03-10

DAVO - HO Oedelem 2-2

DAVO moest dringend nog eens de drie punten thuis houden.

Maar na één minuut sloeg het noodlot alweer toe. De bal kon niet ontzet worden en een bezoekende spits profiteerde en trapte de 0-1 tegen de touwen, opnieuw een start in mineur.
DAVO paniekeerde echter niet en ging op zoek naar de gelijkmaker. Nicolas Orbie kwam twee keer voor de doelman, maar raakte er twee keer niet voorbij. Even later werd hij echter foutief gestuit in het strafschopgebied en Reune zette de penalty om : 1-1.
Even later moesten de bezoekers 0, na een rode kaart, met zijn tienen verder en kort voor rust werkte Reune een mooie actie van Jochen Claes in doel : 2-1 aan de rust én een numerieke meerderheid voor Westende.

Toch gaf Oedelem niet op en na een kwartier in de tweede helft, kwam het zelfs langszij. Balverlies van DAVO werd genadeloos afgestraft : 2-2.
Met een man meer moest Westende voluit voor de zege gaan, maar de bezoekers hielden stand. Tot Dave Vanbrabander in de laatste seconde een bal in één tijd op de slof nam. Zijn knal spatte echter uiteen op de binnenkant van de paal : zo bleef het bij die ontgoochelende 2-2 eindstand.

Volgende week komt rode lantaarn HO Oostende op bezoek. Een match die zeker moet gewonnen worden.

20:11 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.