07-02-10

Zandvoorde - DAVO 1-2

Na enkele zware nederlagen op rij wilde DAVO eerherstel op het veld van Zandvoorde.

Het zou zaak worden om eindelijk eens geen snelle tegengoal te pakken en dat leek ook te lukken. DAVO dreigde zelfs het eerst met een knap schot van Gaetan Ghysbrechts.
Halverwege de eerste helft kwam Zandvoorde meer opzetten en dat resulteerde in twee mooie doelkansen maar die werden verkwanseld. Kort voor het rustsignaal ontfutselde Dave Vanbrabander de bal, hij stormde in z'n eentje op het doel af, omspeelde knap een verdediger en legde de bal naast de thuisdoelman binnen : zowaar 0-1 aan de rust!

De tweede helft was amper bezig toen Gaetan Ghysbrechts, wegens protest, twee keer geel kreeg in amper één minuut tijd. DAVO nog 40 minuten met tien man verder.
Meteen het signaal voor de thuisploeg om een tandje hoger te schakelen. Op het kwartier resulteerde dit in de gelijkmaker: 1-1. Het beloofde nog een moeilijk matcheinde te worden voor Westende.
De thuisploeg slaagde er echter niet in om forcing te voeren en met tien man hield DAVO makkelijk stand. Een kwartier voor tijd deed het zelfs meer dan standhouden : Thomas Van Broeck brugde knap zijn man en gaf een splijtende pass naar Fre Deny, die beheerst binnentrapte. De twee invallers brengen DAVO zo op een 1-2 voorsprong.
Zandvoorde probeerde nog de bakens te verzetten maar de thuisploeg liet een gelaten indruk en kreeg maar weinig kansen meer.

DAVO boekte zo een knappe én belangrijke 1-2 zege in Zandvoorde. Na een zwarte periode opnieuw een opsteker voor de ploeg, hopelijk wordt nu op hetzelfde elan verder gegaan !

23:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.