07-01-10

HO Oostende - DAVO 2-5

DAVO moest winnen op HOO om in het spoor van de voorgangers te blijven.

De match kon alleszins niet beter beginnen voor DAVO. Nicolas Orbie a.k.a. 'Diego' devieerde een voorzet van Dave Vanbrabander in doel : 0-1.
Na tien minuten zat Westende helemaal op rozen. Reune profiteerde van een misverstand in de Oostendse verdediging en trapte de bal in het lege doel binnen : 0-2.
Die voorsprong moest voor de nodige rust zorgen, maar DAVO liet het spel uit handen glippen. Op het halfuur kreeg HOO een strafschop na een overtreding van Dave. De thuisdoelman trapte die feilloos binnen : 1-2 ruststand.

DAVO begon slap aan de tweede helft en dat resulteerde al snel in een unieke kans voor de thuisploeg. De HOO-spits trapte de bal echter over het lege doel. Toch bleek het echter uitstel van executie te zijn, want vijf minuten later was het toch raak. Een thuisspeler omzeilde de buitenspelval, dribbelde knap de doelman en werkte beheerst af : 2-2, een dreun voor DAVO.
Westende reageerde echter en tien minuten na de gelijkmaker kon Reune van dichtbij de 2-3 binnen trappen. Meteen was de veer gebroken bij de thuisploeg en DAVO profiteerde door nog verder uit te lopen. Reune trapte zijn derde van de middag binnen en Bram Vancoillie scoorde vanop de strafschopstip de 2-5, meteen de eindstand.

Na de vroege 0-2 leek DAVO op rozen te zitten, maar HOO knokte zich opnieuw in de match. DAVO zette echter orde op zaken en boekte een verdiende én broodnodige zege. Een domper was echter de winst van Heist en Beernem. Zondag trekt DAVO naar Heist, tenminste als het weer geen spelbreker wordt.

16:43 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.