16-12-09

DAVO - Veldegem 0-5

DAVO stond voor een moeilijke opdracht tegen topclub Veldegem, met, toch wel opmerkelijk, ex-Rode Duivel Geoffrey Claeys in de gelederen. Westende wilde echter bevestigen na het verdienstelijk gelijkspel in Middelkerke.

Van die bevestiging kwam echter niet veel in huis. Na welgeteld 17 minuten wedstrijd hadden de bezoekers al vier keer gescoord ... Een dramatische start dus van Westende, dat de schade wel niet verder liet oplopen tot aan de rust.

In de tweede helft zat DAVO wat meer in het spel, al was de buit al binnen voor de bezoekers natuurlijk. Na een kwartier in de tweede helft stond de forfaitscore toch op het bord toen een bezoeker na vrije trap de rebound in doel trapte : 0-5.
Claudio Ruva kreeg nog de kans op de eerredder, maar zijn bal ging er niet in. 0-5, meteen de grootste nederlaag van het seizoen.

Tegen Veldegem verliezen is natuurlijk geen schande, maar zaterdag is het wél een belangrijke match in de strijd om het behoud. Rechtstreekse concurrent Beernem komt afgezakt naar Westende, eigenlijk een match die moet gewonnen worden om de achterstand op de voorgangers te verkleinen.

10:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.