28-11-09

Geen voetbal dit weekend

De jeugd en reserven waren al afgelast, maar nu zijn ook alle matchen van de eerste ploegen uitgesteld. Geen HO Oostende - DAVO dus dit weekend !

13:32 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-11-09

DAVO - Ruddervoorde 1-3

DAVO stond voor een belangrijke thuismatch tegen Ruddervoorde.

Na amper vijf minuten was DAVO echter op achtervolgen aangewezen. Het leek erop dat een aanval kon ontzet worden maar vanop de rand van het strafschopgebied trapte een bezoeker vrijstaand binnen : 0-1, alweer een slechte start.
DAVO probeerde wel, maar het kwam niet aan kansen. Het was daarentegen Ruddervoorde dat verder uitliep : na Westends balverlies werd de bal in één tijd diepgespeeld en de bezoekende spits kwam oog in oog met de doelman en faalde niet : 0-2, meteen de ruststand.

DAVO probeerde in de tweede helft de scheve situatie meteen recht te zetten, maar na nog géén vijf minuten kwam een nieuwe domper : een Ruddervoordenaar kon de bal met een gelukje meepakken en schoof de 0-3 onder de doelman binnen.
Westende gaf echter niet af en twintig minuten voor tijd werd het beloond : Claudio Ruva kon zich doorzetten en werkte prima af : 1-3.
Westende had intussen ook het betere van het spel en Ruddervoorde kwam er nog maar moeilijk uit. Benny Reunbrouck kreeg de kans op de aansluitingstreffer, maar hij trapte op de keeper. Even later ging een kopbal van Claudio Ruva rakelings naast. DAVO zette nog alles op alles met een slotoffensief, maar kwam niet meer tot scoren. Eindstand 1-3.

Zondag wacht de verplaatsing naar HO Oostende, een match die moet gewonnen worden !

12:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-09

Wenduine - DAVO 4-2

Westende moest dringend nog eens puntjes rapen.

Maar de match kon alweer niet slechter beginnen. Nadat het openingsdoelpunt nog dubieus werd afgekeurd, kon Wenduine na een dikke vijf minuten toch al op voorsprong komen. De bal werd van aan de achterlijn voor doel gebracht en daar trapte een thuisspeler binnen : 1-0. Nog geen vijf minuten later was er opnieuw gevaar voor het Westendse doel en dat leverde al meteen een tweede doelpunt op : 2-0 na amper tien minuten.
Westende probeerde zich in de match te vechten, maar kwam niet aan kansen. Op het halfuur glipte een thuisspeler door de buitenspelval, hij legde de bal voor doel, waar een thuisspits, al dan niet uit buitenspel, kon binnentikken : 3-0.
Net voor de rust kon DAVO de match toch nog redden nadat Bram Vancoillie een bal in één tijd op de slof pakte en zo een heerlijk doelpunt maakte : 3-1 aan de rust.

DAVO begon met verse moed aan de tweede helft maar na vijf minuten kwam er alweer een nieuwe domper. Aan de tweede paal kon een voorzet vrijstaand worden binnengekopt : 4-1.
Toch gaf Westende niet op en het probeerde terug in de match te komen. Na geharrewar voor doel kon Nico Orbie de 4-2 in doel koppen. Er volgde nog wat steriele druk van DAVO maar echt noemenswaardige kansen werden niet meer afgedwongen. Eindstand 4-2.

Door de winst van Heist en Beernem doet DAVO een slechte zaak in de klassering. Er moeten dringend punten gehaald worden.

10:07 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-11-09

DAVO - De Haan 0-3

DAVO wilde thuis tegen De Haan eindelijk nog eens punten pakken.

De match kon echter niet slechter beginnen. Na amper vijf minuten verstuurde een bezoeker een voorzet vanop de rechterflank, die werd binnengekopt door de Haanse spits : 0-1 na vijf minuten.
Even later moest doelman Daan Fossaert zich onderscheiden op een nieuwe kopbal.
Het was echter uitstel, want na 20 minuten stond de 0-2 op het bord. Drie keer kon een schot van de bezoekers afgeblokt worden, maar de vierde keer verdween ie wel in doel.
Na de 0-2 kreeg Claudio Ruva een kans aan de tweede paal maar zijn schot ging naast.
Kort voor de pauze werd het uiteindelijk zelfs nog 0-3. Een knap uitgespeelde aanval van de bezoekers werd afgerond met een al even knap schot van buiten het strafschopgebied. 0-3 aan de rust.

In de tweede helft probeerde DAVO de bakens te verzetten, maar het kwam moeilijk tot kansen. Claudio Ruva kreeg wel een scoringskans met het hoofd maar de bal ging naast.
Ook De Haan kreeg nog enkele kansen om de score uit te diepen, maar het bleef uiteindelijk bij 0-3.

Verdiende zege voor de bezoekers dat DAVO in de eerste helft overrompelde.

Oedelem - DAVO 3-1

Op een moeilijk bespeelbaar veld kwam de thuisploeg op voorsprong nadat een hoekschop niet voldoende kon weggewerkt worden.
Kort voor de rust trapte Joris Van Broeck op vrije schop echter de gevleide gelijkmaker tegen de touwen.
In de tweede helft kon een thuisspeler al snel de 2-1 op het bord koppen en kort erna werd ook de 3-1 naast de doelman binnen geschoven.
Een kwartier voor tijd werd Claudio Ruva nog neergeschoffeld door de doelman, maar de scheids hield een rode kaart op zak. Eindstand 3-1.

10:07 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |