25-11-09

DAVO - Ruddervoorde 1-3

DAVO stond voor een belangrijke thuismatch tegen Ruddervoorde.

Na amper vijf minuten was DAVO echter op achtervolgen aangewezen. Het leek erop dat een aanval kon ontzet worden maar vanop de rand van het strafschopgebied trapte een bezoeker vrijstaand binnen : 0-1, alweer een slechte start.
DAVO probeerde wel, maar het kwam niet aan kansen. Het was daarentegen Ruddervoorde dat verder uitliep : na Westends balverlies werd de bal in één tijd diepgespeeld en de bezoekende spits kwam oog in oog met de doelman en faalde niet : 0-2, meteen de ruststand.

DAVO probeerde in de tweede helft de scheve situatie meteen recht te zetten, maar na nog géén vijf minuten kwam een nieuwe domper : een Ruddervoordenaar kon de bal met een gelukje meepakken en schoof de 0-3 onder de doelman binnen.
Westende gaf echter niet af en twintig minuten voor tijd werd het beloond : Claudio Ruva kon zich doorzetten en werkte prima af : 1-3.
Westende had intussen ook het betere van het spel en Ruddervoorde kwam er nog maar moeilijk uit. Benny Reunbrouck kreeg de kans op de aansluitingstreffer, maar hij trapte op de keeper. Even later ging een kopbal van Claudio Ruva rakelings naast. DAVO zette nog alles op alles met een slotoffensief, maar kwam niet meer tot scoren. Eindstand 1-3.

Zondag wacht de verplaatsing naar HO Oostende, een match die moet gewonnen worden !

12:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.