18-11-09

Wenduine - DAVO 4-2

Westende moest dringend nog eens puntjes rapen.

Maar de match kon alweer niet slechter beginnen. Nadat het openingsdoelpunt nog dubieus werd afgekeurd, kon Wenduine na een dikke vijf minuten toch al op voorsprong komen. De bal werd van aan de achterlijn voor doel gebracht en daar trapte een thuisspeler binnen : 1-0. Nog geen vijf minuten later was er opnieuw gevaar voor het Westendse doel en dat leverde al meteen een tweede doelpunt op : 2-0 na amper tien minuten.
Westende probeerde zich in de match te vechten, maar kwam niet aan kansen. Op het halfuur glipte een thuisspeler door de buitenspelval, hij legde de bal voor doel, waar een thuisspits, al dan niet uit buitenspel, kon binnentikken : 3-0.
Net voor de rust kon DAVO de match toch nog redden nadat Bram Vancoillie een bal in één tijd op de slof pakte en zo een heerlijk doelpunt maakte : 3-1 aan de rust.

DAVO begon met verse moed aan de tweede helft maar na vijf minuten kwam er alweer een nieuwe domper. Aan de tweede paal kon een voorzet vrijstaand worden binnengekopt : 4-1.
Toch gaf Westende niet op en het probeerde terug in de match te komen. Na geharrewar voor doel kon Nico Orbie de 4-2 in doel koppen. Er volgde nog wat steriele druk van DAVO maar echt noemenswaardige kansen werden niet meer afgedwongen. Eindstand 4-2.

Door de winst van Heist en Beernem doet DAVO een slechte zaak in de klassering. Er moeten dringend punten gehaald worden.

10:07 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.