10-11-09

DAVO - De Haan 0-3

DAVO wilde thuis tegen De Haan eindelijk nog eens punten pakken.

De match kon echter niet slechter beginnen. Na amper vijf minuten verstuurde een bezoeker een voorzet vanop de rechterflank, die werd binnengekopt door de Haanse spits : 0-1 na vijf minuten.
Even later moest doelman Daan Fossaert zich onderscheiden op een nieuwe kopbal.
Het was echter uitstel, want na 20 minuten stond de 0-2 op het bord. Drie keer kon een schot van de bezoekers afgeblokt worden, maar de vierde keer verdween ie wel in doel.
Na de 0-2 kreeg Claudio Ruva een kans aan de tweede paal maar zijn schot ging naast.
Kort voor de pauze werd het uiteindelijk zelfs nog 0-3. Een knap uitgespeelde aanval van de bezoekers werd afgerond met een al even knap schot van buiten het strafschopgebied. 0-3 aan de rust.

In de tweede helft probeerde DAVO de bakens te verzetten, maar het kwam moeilijk tot kansen. Claudio Ruva kreeg wel een scoringskans met het hoofd maar de bal ging naast.
Ook De Haan kreeg nog enkele kansen om de score uit te diepen, maar het bleef uiteindelijk bij 0-3.

Verdiende zege voor de bezoekers dat DAVO in de eerste helft overrompelde.

Oedelem - DAVO 3-1

Op een moeilijk bespeelbaar veld kwam de thuisploeg op voorsprong nadat een hoekschop niet voldoende kon weggewerkt worden.
Kort voor de rust trapte Joris Van Broeck op vrije schop echter de gevleide gelijkmaker tegen de touwen.
In de tweede helft kon een thuisspeler al snel de 2-1 op het bord koppen en kort erna werd ook de 3-1 naast de doelman binnen geschoven.
Een kwartier voor tijd werd Claudio Ruva nog neergeschoffeld door de doelman, maar de scheids hield een rode kaart op zak. Eindstand 3-1.

10:07 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.