02-10-09

E. Brugge - DAVO 2-2

Moeilijke verplaatsing voor DAVO, naar eindrondekandidaat E. Brugge.

De match kon niet beter beginnen voor Westende. Een hoekschop werd ontzet door E. Brugge maar Wesley Werbrouck nam de bal vanop zo'n 25 meter in één tijd op de slof en versloeg zo knap de doelman : 0-1.

Lang kon DAVO echter niet genieten van de voorsprong: een thuisspeler werd onderuitgehaald in het strafschopgebied en de penalty werd feilloos omgezet: 1-1.
Amper tien minuten later mocht de thuisploeg opnieuw juichen toen een Brugge-speler alleen voor Daan kwam en beheerst afwerkte : 2-1. DAVO kon geen vuist meer maken in een zwakke eerste helft.

In de tweede helft probeerde DAVO de bakens te verzetten. Dat resulteerde in enkele kansen, maar die werden niet benut. Het was ook opletten voor de scherpe counters van E. Brugge. Op hoekschop belandde een bal van de thuisploeg op de paal en oog in oog met doelman Daan faalde de thuisspits.
Het slotkwartier was helemaal voor DAVO en dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Jochen Claes kon een voorzet van dichtbij binnen koppen : 2-2.
In het absolute slot kon DAVO nog aanspraak maken op de zege, maar een scrimmage voor doel viel net niet goed en in de laatste minuut ging een kans voor Joeri Soete nipt over. Eindstand 2-2.

Een match die de twee kanten uit kon : Brugge kreeg kansen op de 3-1, DAVO op de 2-3. Een billijk gelijkspel dus.

18:11 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.