25-09-09

DAVO Westende - Zerkegem:0-0

Twee ploegen die vorig jaar nog een reeks lager zaten stonden deze week tegenover elkaar. Beide ploegen hadden er baat bij de drie punten mee te graaien.

Het was al snel duidelijk dat het een gesloten match ging zijn, waarbij het middenveld door beide ploegen teveel overgeslaan werd. De keepers hadden een makkelijke eerste helft en moesten zelden ingrijpen. Nicolas kreeg net voor de rest toch nog de beste kans voorgeschoteld maar hij aarzelde te lang en de bal ging ongelukkig naast. De strijd was er maar het voetbal bleef achterwege

De tweede helft verliep zoals de eerste maar beide ploegen namen nu meer risico. Zowel de thuisploeg als de bezoekers gingen onbewust over naar en 4-2-4, maar desondanks de man-op-mansituatie was het moeilijk om uitgespeelde kansen te creëren. Tien minuten voor tijd kreeg de ingevallen Dave dé kans om een goal te scoren voor Westende, maar met zijn mindere linkere slaagde hij er niet in om de bal te kadreren. Davo kroop op het eind nog twee keer door het oog van de naald toen de bezoekers twee keer op identieke wijze alleen voor Daan kwamen, gelukkig stond het vizier van de speler niet op scherp en bleef de 0-0 op het bord.

17:40 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.