14-09-09

Westkapelle - DAVO 4 - 1

DAVO stond voor een moeilijke opdracht in en tegen titelkandidaat Westkapelle.

Zoals verwacht was het Westkapelle dat het spel maakte en Westende dat op de counter loerde. Dat lukte enkele keren goed, maar tot een doelpunt kwam het niet en het leek er dan ook op dat 0-0 de ruststand ging worden. Dat was echter zonder Il Capitano Claudio Ruva gerekend. Hij omspeelde de doelman en werd neergehaald in het strafschopgebied. De scheids wees onmiddellijk naar de stip, de thuisdoelman kwam er vanaf met een gele kaart. Benny Reunbrouck zette de penalty om en DAVO ging zowaar de rust in met een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft kwam het er op aan om zeker het eerste kwartier goed door te komen. Maar al na een tweetal minuten spelen, stond de 1-1 al op het bord. Een voorzet belandde aan de tweede paal en daar kon een alleenstaande thuisspeler er nog net zijn voet tegen zetten.
Een slecht begin voor DAVO en bijna werd het vijf minuten later opnieuw afgestraft, toen een bal op de lat belandde.
Het was echter uitstel van executie, want DAVO kwam niet meer van onder de druk uit. Op het uur omspeelde een VVW-speler drie man op rechts en legde de bal knap achter. Daar kon een middenvelder afdrukken , doelman Daan Fossaert kon het schot nog weren, maar in de rebound ging de bal toch binnen : 2-1.
Toen Westkapelle twee minuten later een derde keer scoorde na een rake kopbal op hoekschop was de match gespeeld. Uiteindelijk werd het nog 4-1 nadat de bal afweek op een Westends been en in de voeten van de VVW-spits belandde. Die miste niet van dichtbij.
Na da vierde doelpunt kwam DAVO opnieuw wat beter in de match en dat resulteerde nog in enkele kleine kansjes, maar tot een doelpunt kwam het niet meer.

Goede eerste helft van DAVO waarin het weinig kansen weggaf, in de tweede helft moest het echter de wet van de sterkste ondergaan.

20:14 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.