07-09-09

DAVO Westende - Heist : 2-3

Davo mocht in de eerste match van het seizoen Heist ontvangen, die een week voordien HO Oostende versloeg met 11-0, we waren gewaarschuwd.

Davo begon opnieuw met een stevige organisatie aan de match en Heist vond hierop niet direct een antwoord. Toch was de eerste serieuze kans voor de bezoekers, een van de spitsen trapte uit het niets op de lat. Daarna kon Clau, na een knappe actie, Nicolas vrijstellen alleen voor de keeper. Maar na een moeilijke controle kreeg hij de bal niet tegen de netten. 5 minuten voor rust konden voor het eerste de bordjes gewisseld worden, want DAVO kreeg de bal niet weg in de eigen rechthoek en de bezoekende spits kon de bal tegen de nette werken. DAVO was niet van slag en net voor het rustsignaal kon Reune een verre inworp doorkoppen waardoor Claudio de bal kon binnenleggen. 1-1 was de ruststand.

DAVO kwam met volle moed uit de kleedkamer en op het uur kon DAVO nog eens het neus aan het venster steken. Thomas zette links simpel een man in de wind en kon van de hoek van de carré aanleggen, de bal belandde prompt in de haak en zowaar stond DAVO 2-1 voor. Westende hield de boel dicht en Heist kon moeilijk dreigen, toch trapte Heist tegen de paal en de druk begon groter te worden zonder echt uitgesproken kansen. Tien minuten voor tijd werd balverlies afgestraft en mits wat meeval stond de gelijkmaker op de bordjes. Heist ging op zoek naar de winning goal, maar de thuisploeg gaf niet toe. Tot in de slotminuut het noodlot toesloeg. Een bal week af op de kuit van Kevin waardoor Daan de bal in extremis nog tegen de paal moest duwen, de bal kwam terug het veld in en de spits van de bezoekers trof raak. 2-3 was ook meteen de eindstand.

een pijnlijk puntenverlies voor alweer een stevig Westende. Volgende week volgt de moeilijke verplaatsing naar Westkapelle

18:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.