18-05-09

DAVO viert de promotie !!!

Zaterdagavond vierde DAVO de promotie nog eens met een bbq en karaoke. Met behulp van de nodige dosis bier zette iedereen zijn beste beentje voor tijdens het zingen. Zelfs de enige echte DAVO-boysband kwam er een performance geven met een cover van de Beach Boys. En even later mocht de kantine zelfs een DAVO-girlsband verwelkomen ! Ook het trainersduo liet zich op de tonen van 'I'm too sexy' van zijn beste kant zien .

Naar jaarlijkse gewoonte werden er ook enkele mensen in de bloemetjes gezet. Naast alle DAVO-medewerkers werden ook de personen bedankt die de ploeg verlaten. In de eerste plaats boegbeeld, ex-DAVO topschutter en huidig hulptrainer, Laine D'hulster natuurlijk, maar ook de twee doelmannen Gerd Van Meenen en Brian Goutsmit werden uitgezwaaid.

Daarnaast werd ook de meest verdienstelijke speler van het seizoen verkozen. Topschutter Thomas Van Broeck mocht de beker in ontvangst nemen. Die beker ging overigens niet lang mee, want ze haalde het einde van de avond niet ...
Voor de volledigheid de eindstand :
1) Thomas Van Broeck
2) Jochen Claes
3) Kevin David
4) Claudio Ruva
Sven Legein
5) Bram Keirsebilck
6) Gerd Van Meenen

Op vrijdag 29 mei viert DAVO trouwens nóg een keer ! In De Zeekameel kunnen spelers en supporters er dan genieten van een mosselsouper of koude schotel. Spelers eten gratis, vrouwen, vriendinnen, supporters, sympathisanten, ... betalen de prijs van 15 euro. Inschrijven kan bij Petra.

11:30 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.