27-04-09

Alveringem - DAVO 0-2

Na de 3-0 uit de heenmatch had Westende een schitterende uitgangspositie bekomen. DAVO verwachtte zich dan ook aan een stormloop van de thuisploeg.

Die stormloop kwam er echter niet. Er was wel wat steriele druk van de thuisploeg. Dat bracht aardig wat hoekschoppen en vrije trappen met zich mee, maar die leidden niet tot kansen. Doelman Gerd Van Meenen moest wel een vrije trap in hoekschop duwen.
Op het halfuur stond Westende helemaal op rozen. Fre Deny verlengde een bal met het hoofd tot bij Jochen Claes. Die kon tussen twee verdedigers onder de uitegkomen doelman binnenschuiven : 0-1, Alveringem moest nog vijf keer scoren om zich te kwalificeren. 0-1 was ook meteen de ruststand.

In de tweede helft probeerde de thuisloeg de bakens te verzetten, maar dat leidde opnieuw niet tot grote kansen. Het was daarentegen Thomas Van Broeck die voor een slecht uitkomende doelman de 0-2 tegen de touwen knikte.
Na het tweede doelpunt sloop er wat nonchalance in de ploeg en kreeg Alveringem kansen. Eerst strandde een afstandsschot op de lat en even later was het 'drie keer voor honderd frank' voor Alveringem, maar drie keer trapten ze op doelman Van Meenen. Even later moest Gerd ook nog een kopbal uit de hoek ranselen. De match was toen natuurlijk al lang gespeeld en even later maakte de scheids er een einde aan: 0-2, eindstand.

Met een mooi doelsaldo van 5-0 over de twee wedstrijden, bereikt DAVO oververdiend de finale. Daarin neemt het het op tegen Snaaskerke, dat twee keer Zarren versloeg met 2-1.

20:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.