10-03-09

De Panne - DAVO 1-1

DAVO stond voor een belangrijke match in de strijd om de eindronde. Verliezen was uit den boze.

De eerste helft was er één met veel middenveldspel en weinig kansen. Beide ploegen hielden elkaar perfect in evenwicht. De Panne kon dreigen via stilstaande fasen en DAVO brak enkele keren snel uit, maar 0-0 was een logische ruststand.

In de tweede helft kreeg DAVO dé kans om de score te openen. Nico Orbie ging in duel met de doelman, de bal was vrij maar Jochen Claes trapte de bal over het lege doel. De thuisdoelman moest na die actie afgevoerd worden met een blessure.
Even later volgde een koude douche voor Westende. Een inworp kon niet weggewerkt worden en de spits van De Panne verlengde met een gelukje de bal in de verste hoek : 1-0.
DAVO zette nu alles op alles maar het kwam moeilijk tot kansen. Een nederlaag leek een feit te worden, maar diep in de blessuretijd zette Sven Legein de bal voor doel. De ingevallen doelman verkeek zich volledig en ging onder de bal door: 1-1, meteen de eindstand.

Met een nederlaag werden de eindrondekansen van DAVO geminimaliseerd, maar dankzij de late gelijkmaker blijft Westende volop in de running.

21:06 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.