25-02-09

DAVO - Bulskamp 2-3

DAVO moest de wei in tegen Bulskamp, dat de laatste weken goed op dreef was.

DAVO zette Bulskamp vast op de eigen helft en dat resulteerde al vrij snel in het openingsdoelpunt : Jochen Claes bracht de bal voor doel, waar Fré Deny binnen kon tikken. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel.
Tot overmaat van ramp sloegen de bezoekers meteen keihard toe. Een bezoekende spits haalde ietwat verrassend uit vanop zo'n 20 meter en de bal dwarrelde over de doelman in doel : 0-1.
Enkele minuten later antwoordde DAVO echter. Thomas Van Broeck werd aangetikt in het strafschopgebied, maar bleef op de been en trapte de gelijkmaker tussen de benen van de doelman binnen : 1-1.
Wie dacht dat Westende nu snel ging uitlopen, was verkeerd. Na geharrewar net buiten het strafschopgebied nam een bezoeker de bal in één tijd op de slof en het leer verdween zowaar in de korte hoek in doel : 1-2. Twee schoten, twee doelpunten voor Bulskamp.
DAVO bleef niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook vijf minuten voor de rust. Nicolas Orbie zette zich door en Jochen Claes nam een bal uit de lucht in één tijd op de slof: 2-2, ruststand.

DAVO wilde in de tweede helft komaf maken met Bulskamp, maar na vijf minuten was het alweer op achtervolgen aangewezen. Na geharrewar voor doel raakte de bal niet voldoende weg en de bezoekende spits trapte in één tijd hard binnen : 2-3.
Het beloofde nu wel een heel moeilijke klus te worden voor Westende.
DAVO zette Bulskamp nu vast op de eigen helft en begon risico's te nemen. Dat resulteerde in enkele scherpe counters van de tegenstrever, maar de stand bleef ongewijzigd. In de slotfase zette DAVO nog alles op alles, met een vrije trap van Thomas die rakelings naast zoefde en een voorzet van Claudio waar Nico Orbie net zijn voet niet kon tegenzetten. Ook een kopbal van Kevin David ging nog naast. Eindstand : 2-3.

Een zure nederlaag voor Westende, dat achtervolgers De Panne en Jonkershove zag winnen. Zondag tegen Keiem moet dit verlies rechtgezet worden !

18:35 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.