13-02-09

DAVO - Zarren 1-1

Na Zerkegem stond DAVO opnieuw voor een topper, deze keer tegen Zarren.

Westende startte furieus aan de wedstrijd. In het openingskwartier was DAVO dan ook dicht bij de openingstreffer. Eerst pareerde de bezoekende doelman een schot van Thomas Van Broeck en vijf minuten later kon Claudio Ruva zich doorzetten, maar zijn trap belandde op de paal.
Na het sterke openingskwartier zakte DAVO wat weg en kwam Zarren opzetten, dit echter zonder noemenswaardige kansen te versieren. Toch kwamen de bezoekers na 25 minuten gevleid op voorsprong. Een lange bal kon niet ontzet worden door de DAVO-verdedigers noch door de doelman en van dichtbij kopte de Zarrense pocketspits de 0-1 tegen de touwen, al was er wel een buitenspelgeurtje aan blijkbaar.
0-1 was meteen ook de ruststand.

In de tweede helft zette Westende een tandje bij en het zette Zarren vast op de eigen helft. Toch kwam het niet echt tot grote kansen. Bij hoekschoppen en vrije trappen zat er telkens wel een bezoekend been tussen.
Zarren maakte zich al op voor een feestje toen Westende in de allerlaatste minuut toch nog toesloeg. Claudio Ruva mocht, al dan niet in buitenspelpositie, doorgaan en hij trapte onder de doelman binnen: 1-1, een meer dan verdiende gelijkmaker en meteen ook de eindstand.

Na de toppers houdt DAVO stand op de vierde plaats al ziet het de eindrondeconcurrenten wel naderen. Nu volgen , op papier althans, de 'makkelijkere' wedstrijden. Maar in voetbal moet alles gespeeld worden.

12:25 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.