10-12-08

DAVO - Woumen 3-2

Na het gelijkspel in de heenmatch wilde DAVO nu wél de drie punten pakken tegen Woumen.

Westende kwam echter goed weg na amper één minuut spelen. Een Woumen-aanvaller kwam alleen voor doel, maar zijn afwerking was gelukkig niet om over naar huis te schrijven.
De scheidsrechter stal ook al snel de show. In de eerste twintig minuten strooide hij kwistig met kaarten.
Na 25 minuten kwam DAVO op voorsprong. Benny Reunbrouck werkte een mooie aanval, met mooie bewegingen van Thomas Van Broeck, knap af in de benedenhoek: 1-0.
Net als vorige week in Vladslo sloeg de tegenstrever echter meteen tegen : een Woumen-speler kwam oog in oog met Gerd Van Meenen en schoof de bal onder de doelman binnen: 1-1.
Even later mocht DAVO zich gelukkig prijzen dat diezelfde spits naast besloot.
Kort voor de rust kwam Westende gevleid op voorsprong : het was andermaal Benny Reunbrouck die kon binnenwerken: 2-1. Rust.

In de tweede helft stond DAVO al snel op rozen. Claudio Ruva trapte na geharrewar voor doel de 3-1 tegen de touwen.
Maar ook nu sloeg Woumen snel terug. Een vrije trap belandde voor de voeten van een Woumen-speler en die besloot met de punt van de schoen in doel:3-2.
DAVO kreeg het nu moeilijk om de bal in de ploeg te houden. Er volgde steriele druk van Woumen, maar echte kansen kwamen er niet meer zodat de match op 3-2 eindigde.

Op basis van de eerste helft een ietwat gevleide zege voor DAVO, maar na de 3-2 gaf het wel geen kansen meer weg. Dankzij een knappe 20 op 24 en door de onverwachte nederlaag van Jonkershove tegen Leke doet Westende een goede zaak in de stand.

16:46 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.