06-10-08

WS Zarren - Davo Westende : 2 - 1

Davo moest punten gaan pakken op het veld van Zarren om de aansluiting met de top5 terug te vinden. Maar een makkelijke opdracht was het zeker niet en het weer hielp al helemaal niet mee.

Davo begon met wind in de rug, maar de eerste 20 minuten ging het spel goed over en weer zonder echt grote kansen. Na een mooie aanval over links kon Benny een voorzet van Dave net niet binnenkoppen. 5 minuten later nam Fre een corner in 1 tijd op de slof, maar hij kraakte zijn schot zodanig goed dat hij perfect voor zijn linker kwam te liggen. Met een mooie krul besloot hij jammer genoeg op de paal. Davo begon lichtjes te drukken, maar overdreven grote kansen kwamen er niet van. Op slag van rust kwam Zarren dan toch nog eens opzetten en zowaar werd het 1-0, here we go again. Davo was meer dan de evenknie van Zarren, maar mocht gaan rusten met een doelpunt achter.

Na de rust kwam Davo met opgeheven hoofd en na een halve minuut stond het al gelijk. Jochen stoorde goed door op de keeper en die trapte recht op hem. Zo werd het al direct 1-1. Maar zo rap we gelijk kwamen, zo rap stonden we weer achter. Ondertussen vond de scheidsrechter het grappig om de match naar de kloten te fluiten en er werd jammer genoeg niet meer aan het spel gedacht. Davo bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker met wind tegen was dit zeker niet gemakkelijk. 5 minuten voor tijd werd Claudio duidelijk aangetikt door een verdediger en een penalty moest het logisch gevolg zijn. Maar de scheids ging door op zijn elan en hield zijn fluit in zijn zak. Ongelooflijk maar waar kreeg DAVO na deze actie zelfs geen corner. Waaruit blijkt dat Claudio dus toch als laatste de bal raakte en de verdediger alleszins niet. Verklaren, wie verklaren kan, maar toen de scheids voor de match Claudio met de volgende zin:"Ik ken jullie nog van vorig jaar", wisten we al een beetje hoe de vork in de steel zat! Zarren was een sterke tegenstander, zoals we vooraf al wisten. Het was een gelijkopgaande match maar toch blijft Davo achter met een 5 op 18.

20:10 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.