29-09-08

DAVO - Nieuwkapelle 4-1 : Voor jou Joanne !

Na het verschrikkelijke nieuws van afgelopen week wilde DAVO maar één ding en dat was, als eerbetoon aan Joanne, de match winnen.

Westende begon dan ook enorm gretig aan de match. Het middenveld won elk duel en na een kleine tien minuten leverde dat al het openingsdoelpunt op : Bram Keirsebilck devieerde een bal naar Jochen Claes en die werkte, oog in oog met de doelman, feilloos af : 1-0.

DAVO ging door op zijn elan en Nieuwkapelle kwam er werkelijk niet aan te pas. Een hoekschop belandde na een carambolle voor de voeten van Sven Legein en die schoof de bal voorbij de doelman : 2-0.

Vijf minuten later kwam Westende wel goed weg wanneer een schot van een bezoeker via de lat opnieuw het spel inkwam.
Twee minuten voor de rust kwam een vrije trap voor de voeten van Benny Reunbrouck, die de verlossende 3-0 binnen trapte. Meteen de ruststand.

In de tweede helft kon DAVO het hoge tempo logischerwijs niet meer aanhouden. Nieuwkapelle kwam beter in de match en kreeg ook enkele kansen om de aansluitingstreffer te scoren. Het vizier van de bezoekers stond echter niet op scherp.
Tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers dan toch tot scoren : een afstandsschot week af op een verdedigend been en de bal verdween in de rechterbenedenhoek: 3-1.
Twee minuten later ontsnapte DAVO aan de aansluitingstreffer toen een bezoekende spits een wenkende kans ruim over trapte.
Het was DAVO dat de score nog aandikte, nadat Claudio Ruva in de blessuretijd de 4-1 binnentikte.

Eerste zege voor DAVO dat zo de rode lantaarn opnieuw uit handen geeft en aansluiting vindt met de ruime middenmoot. Maar belangrijker, de 4-1 zege was een mooi eerbetoon aan Jan Alleweireldt.

This one was for you Joanne !

00:18 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.