17-09-08

Zerkegem - DAVO 1-0

Na de 2 op 6 wilde DAVO de volle buit pakken, maar een verplaatsing naar Zerkegem is geen sinecure natuurlijk.

En dat bleek al snel. DAVO speelde een degelijk openingskwartier, maar na 20 minuten moest doelman Van Meenen zich toch een eerste keer omdraaien: een Zerkegem-speler zette goed door op links en legde de bal achter, waar een Zerkegem-spits feilloos afwerkte : 1-0.
DAVO leek aangeslagen door die 1-0, want het stapelde de foute passes op. De rappe Zerkegem-aanvaller dook twee keer alleen op voor doelman Gerd Van Meenen, maar die hield zijn netten schoon. Hij werd ook eens geholpen , toen een afstandsschot uiteen ketste op de lat. DAVO mocht blij zijn dat het slechts 1-0 stond bij de rust.

DAVO begon wel gretiger aan de tweede helft. Het kampeerde op de helft van Zerkegem, maar er was geen doorkomen aan de dubbele afweer die de thuisploeg had opgetrokken. Zerkegem kwam al counterend nog gevaarlijk uit de hoek. Gerd Van Meenen kwam in botsing met een doorgebroken Zerkegem-speler, maar de DAVO-goalie kwam er vanaf met geel.
DAVO drukte Zerkegem in het slotkwartier terug op de eigen speelhelft, maar tot echt grote kansen leidde het slotoffensief niet, zodat de eindstand 1-0 werd.

Een zwakke eerste helft, waarin DAVO de foute passes opstapelde en zo kansen wegschonk, zorgt ervoor dat Westende met een schamele 2 op 9 start. In de tweede helft probeerde DAVO de bakens te verzetten, maar het kon amper dreigen.

Zondag ontvangt DAVO leider Alveringem. Hopelijk ontfutselt Westende de leiders hun eerste punten.

21:42 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.