09-09-08

DAVO - De Panne 1-1

DAVO wilde de drie punten thuishouden tegen rechtstreeks eindrondeconcurrent De Panne.

DAVO startte met wind tegen, maar kreeg toch al vrij snel enkele goede kansen. Claudio Ruva zette zich goed door, maar verkoos een schot boven een voorzet en de bal ging rakelings voorlangs.
Ook De Panne kwam dreigen en doelman Gerd kon een kopbal maar ternauwernood in hoekschop duwen.
Net voor de rust kwam DAVO dan toch op voorsprong: Claudio zette zich opnieuw goed door, omspeelde de doelman en legde de bal in het lege doel. 1-0 was meteen de ruststand.

DAVO startte goed aan de tweede helft en creëerde meteen enkele kansen. Telkens liep er echter iets fout bij de laatste pas of de afwerking. Een bal van Claudio strandde ook nog uiteen op de lat. Toen een bezoekende verdediger uitgesloten werd met een tweede gele kaart, leek de buit binnen voor Westende.
Tot De Panne-spits Debruyne in de blessuretijd na wat geharrewar de bal voor z'n voeten kreeg. Hij trapte de bal via enkele Westendse benen in de verste winkelhaak : 1-1, een bijzonder koude douche voor DAVO. Één minuut later werd de match afgefloten ...Eindstand 1-1.

Het doelpunt in blessuretijd was een domper voor Westende, dat op meer hoopte dan een 2 op 6 , weliswaar tegen twee rechtstreekse concurrenten. Met Zerkegem en Alveringem voor de boeg, heeft DAVO ook de komende weken een moeilijk programma.

19:00 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.