11-08-08

DAVO Westende -Jonkershove : 5-2

Opstelling : Brian – Kevin, Bram, Stefaan(Michael), Fré – Sven, Wouter, Donald(Matthias) – Benny, David, Nicolas(Thomas

Reeksgenoot Jonkershove kwam op bezoek en dit was al direct een mooie test om te zien hoe ver we staan. Vorig jaar konden we geen enkel punt rapen tegen Jonkershove, dus iedereen was benieuwd. Bij eventuele winst zag het er goed uit voor de kustboys om door te stoten in de beker.

Davo was het eerste kwartier nog al onzeker en leed vaak dom balverlies. Na tien minuten konden de bezoekers van dit balverlies profiteren en zo de 0-1 tegen de netten trappen. 5 minuten later kon een spits doorbreken na een lange uitworp. Kevin stopte de aanvaller foutief af en de scheids wees onmiddellijk naar de stip. De bal werd niet ideaal getrapt en Brian had een mooie reflex in huis en zorgde ervoor dat Jonkershove niet verder uitliep. Westende kwam meer en meer in de wedstrijd en kon via 2 stilstaand fases op voorsprong komen. Sven en Benny(denk ik toch?) werkten de ballen af. Zo kon de thuisploeg toch nog met een voorsprong gaan rusten.

Na de rust was het duidelijk dat DAVO scherper aan de dag kwam en na 5 minuten legde Benny aan van buiten de carré en scoorde opnieuw met een mooi afstandshot,3-1 . Na twintig minuutjes kon Donald na een voorzet van op links de bal deviëren, maar die raakte de paal. Tijdens de actie die hierop volgde kon Donald weer als laatste de bal beroeren, ditmaal raakte het leer de goede kant van de paal en kwam de thuisploeg op een geruststellende 4-1 voorsprong. Eventjes later kon Jonkershove toch nog tegen scoren. Uiteindelijk zette Bram de eindstand op het bord na een gelukje.5-2 was de eindstand.

Nog 1 wedstrijd scheidt Westende van een volgende ronde in de beker. Volgende week zondag moet gewonnen worden in Witschate om zo 12/12 te halen in de beker en door te stoten.

15:59 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

succes heel veel succes gewenst,en je hebt alvast een heel goede trainer ik volg jullie resultaten wel hier in nl

Gepost door: roland | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.