06-08-08

Daring Ruddervoorde - Davo Westende : 2-3

Opstelling : Gerd – Yanis(Michaël), Kevin, Bram, Stefaan – Sven, Wouter, Thomas – Benny(Chris), Nicolas, Jeroen(Jochen)

Westende had een moeilijke verplaatsing voor de boeg naar de kersverse derdeprovincialer Ruddervoorde. De tegenstander was van een ander kaliber dan de week ervoor.Westende begon behoudend aan de match om te kijken hoe de tegenstander het spelletje speelde.

Ruddervoorde had het meeste balbezit, maar Westende kon na 10 minuten op voorsprong komen na een dieptepass van Wouter naar Benny, die met een harde streep besloot in de verste hoek. Lang kon Davo niet genieten van de voorsprong, want na wat gepingel achterin kon de spits zijn hoofd tegen een voorzet plaatsen en zo stond het vrijwel direct terug gelijk. Het spel ging over en weer, maar echt grote kansen kwamen er niet meer zodat we de rust in gingen met een voorlopig gelijkspel.

Na de rust kreeg Davo het betere van het spel en kon enkele kansjes versieren. Op het uur werd Jeroen de hoek ingestuurd door Sven. Jeroen waagde zich aan een scherpe voorzet die mis beoordeeld werd door de keeper van Ruddervoorde en de bal belandde achteraan in het net, zo stond er plots 1-2 op de bordjes. Een kwartier voor het einde dacht Kevin dat hij eventjes de bal op zijn gemak kon controleren, maar de de bezoekende spits zat er nog net tussen en kon zo een speler diepsturen die mooi voorbij Gerd werkte. 2-2 en we gingen op weg naar een gelijkspel. Maar 5 minuutjes voor tijd schilderde Wouter dan toch nog de winning goal op het hoofd van Sven via een vrijschop en kon Westende dan toch de 3 punten huiswaarts nemen. In de laatste seconde was Daring Ruddervoorde nog dichtbij een laatste doelpunt, maar de bal ging nipt naast.

Zo ziet het er naar uit dat Davo zou kunnen doorstoten in de beker. Dit weekend wacht nog de reeksgenoot Jonkershove en als laatste wacht dan Witschate.

16:03 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.