21-04-08

DAVO - Zarren 1-1

Eindelijk was het zo ver zondagnamiddag, het begin van de eindronde. DAVO begon thuis tegen Zarren.

Westende begon goed combinerend aan de match. Zarren had moeite met de snelle balwisselingen van DAVO. Op het kwartier mocht Westende dan ook al juichen : Dennis Vandenhouweele pakte een terugvallende bal in één tijd op de slof en het leer verdween schitterend in doel : 1-0.
Toch zette het openingsdoelpunt Westende niet aan tot meer aanvalsgolven. Het was Zarren dat zich in de match knokte. Franky Lambrecht beroerde de bal met de hand en heel Zarren eiste een rode kaart. De scheids oordeelde echter dat er nog een speler achter Franky stond en liet een kaart op zak. Even later werd het bijna 1-1, maar de Zarren-spits besloot oog in oog met doelman Gerd Van Meenen rakelings naast. Ruststand: 1-0.

De tweede helft begon vrij slordig, met veel hoge ballen en duels. In één van die duels liet een Zarren-speler zich vrij theatraal vallen in het strafschopgebied. Tot ongeloof van heel Westende floot de ref penalty. Deze werd feilloos omgezet : 1-1, een duur tegendoelpunt.
De match werd er intussen niet beter op en werd vooral gekenmerkt door veel duels, gevechtsvoetbal en lange ballen. De match leek op een gelijkspel af te stevenen tot Steve Anseeuw de bal in de box trapte. Bram Keirsebilck kopte, maar de bal spatte op de paal uiteen. Fre Deny kon net de rebound niet binnentrappen. En zo eindigde dit eerste duel op een 1-1 gelijkspel.

Geen al te beste uitgangspositie voor Westende, maar er is niets verloren natuurlijk. De opdracht in Zarren is simpel : scoren !

21:27 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.