04-03-08

DAVO - Leke

Mits een zege tegen rode lantaarn Leke was DAVO zeker van eindrondedeelname.

Tegen dergelijke ploegen is het aangewezen vroeg te scoren en dat deed Westende ook. Na amper een vijftal minuten spelen trapte Dennis Vandenhouweele hard voorbij de doelman: 1-0.
Amper vijf minuten later kreeg DAVO een penalty: Steve Anseeuw trapte op de doelman maar Yannick Ferket tikte de rebound binnen: 2-0.
Nog geen vijf minuten later was het doelpuntenfestijn compleet toen Dennis Vandenhouweele alleen voor de doelman verscheen en de 3-0 binnenlegde. Wie dacht dat DAVO op weg was naar een monsterscore kwam (voorlopig) bedrogen uit, want er kwamen geen doelpunten meer bij in de eerste helft. Rust: 3-0.

De tweede helft was pas op gang gefloten toen Steve Anseeuw alleen voor doel verscheen: hij trapte de vierde goal staalhard tegen de touwen. Tien minuten later lag de vijfde al tegen de netten, toen de doorgebroken Yannick Ferket naast de keeper in doel besloot; 5-0 forfaitscore.
Daarna stokte de doelpuntenmachine een beetje. DAVO sprong onzorgvuldig om met de kansen. Twintig minuten voor tijd kwam de 6-0 er toch toen Bram Keirsebilck een man uitkapte en met links in de benedenhoek besloot. In het slotkwartier volgden nog enkele grote kansen voor Wouter Vanlangendonck, Yannick Ferket, Bram Keirsebilck en Claudio Ruva maar het was pas in de slotminuut dat Chris Vanacker op aangeven van Yannick de 7-0 kon binnenlopen. Eindstand: 7-0

Grote score tegen een onmondig Leke. En belangrijker, DAVO is zeker van deelname aan de eindronde, en dit op drie wedstrijden van het einde.

14:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.