27-02-08

DAVO - Merkem 0-0

Er stond een ware klapper op het programma, de derde tegen de tweede. En meteen ook een goede test voor een eventuele eindrondedeelname.

Merkem begon het sterkst aan de partij en had duidelijk veldoverwicht. Toch kwam het niet echt aan kansen. Het was Westende dat het eerst kon dreigen: Yannick Ferket zette zich door op rechts en kon de bal voor doel leggen. Daar kwam Steve Anseeuw een schoenmaat te kort om binnen te tikken. Kort vóór de pauze kwam Westende wel goed weg; een schot werd door doelman Van Meenen tegen de deklat geduwd. Ruststand: 0-0

Merkem had in de tweede helft opnieuw het betere van het spel, maar DAVO dreigde vaker. Sven Legein trapte vanop zo'n 30 meter op doel, maar de doelman had een knappe reflex in huis. Even later was de keeper wel geklopt op een schot van Dennis Vandenhouweele, maar de bal spatte uiteen op de lat. Merkem ging nu ook resoluut voor een doelpunt, maar verder dan enkele schoten en wat geharrewar voor doel, raakte het niet. Westende ging in de slotminuut bijna met de drie punten aan de haal, maar Sven Legein kon net niet bij een voorzet van Steve Anseeuw. Eindstand: 0-0.

Een billijk gelijkspel; Merkem had het betere van het spel, maar DAVO kreeg de betere kansen.
Met dit gelijkspel zet DAVO een grote (bijna definitieve) stap richting eindronde. Daar zal Merkem in elk geval een taaie tegenstrever worden.

21:00 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.