08-02-08

Snaaskerke - DAVO 1-3

Mits winst zette DAVO een flinke stap richting eindronde.

DAVO begon zijn eerste match onder Franky Lambrecht meteen met druk te zetten op de tegenstrever. Dennis Vandenhouweele mocht drie keer na elkaar een hoekschop trappen en de derde keer was de goede keer: een Snaaskerkse verdediger devieerde de bal in eigen doel: 0-1.
DAVO kreeg voor de rust nog een reuzekans, maar Derek slaagde er in om de bal naast een leeg doel te trappen. Ruststand : 0-1, zonder noemenswaardige kansen voor de thuisploeg.

In de tweede hellft stond Westende snel op rozen. Yannick Ferket kon alleen op de doelman afgaan en besloot beheerst naast de keeper in doel. DAVO kreeg nog enkele kansen om de score op te drijven, maar Snaaskerke kwam weer in de match. De scheidsrechter besloot om de thuisploeg een denkbeeldige strafschop te geven na een 'duwfout'. Die werd feilloos omgezet: 1-2.
Kort na dat doelpunt moest Westende nog twee keer bibberen; Wittesaele besloot eerst van ver op de lat en daarna kon Sven Legein in extremis nog een doelpunt voorkomen door de bal in hoekschop te tackelen. Uiteindelijk besliste DAVO vijf minuten voor tijd de match; Yannick Ferket trapte op de doelman en Thomas Van Broeck trapte de rebound in doel: 1-3.

Verdiende zege voor DAVO, dat een stevige optie neemt op de eindronde.

12:22 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.