28-01-08

DAVO - Zarren 6-1

Na de nipte zege in Nieuwkapelle wilde DAVO tegen eindrondeconcurrent Zarren opnieuw de drie punten pakken.

Westende zette Zarren meteen vast op de eigen helft. Na een kwartier resulteerde dat al in een eerste doelpunt toen Dennis Vandenhouweele kon binnenwerken: 1-0.Nog geen tien minuten later mocht Westende weer juichen: Dennis Vandenhouweele scoorde zijn tweede; hij wilde de bal voorbrengen maar geholpen door de wind waaide die rechtstreeks binnen: 2-0. Net voor de rust stond DAVO helemaal op rozen; Benny Reunbrouck trapte de bal knap over de bezoekende doelman: 3-0, ruststand.

Met de wind in de rug verwachtte Westende een offensief van Zarren, maar dat bleef uit. Integendeel, DAVO liep nog verder uit. Claudio Ruva speelde de bal door naar Yannick Ferket, en die lobde de ver uitgekomen doelman: 4-0.
En nog was de doelpuntenshow niet over. Claudio Ruva zette zich knap door op de flank en bracht de bal voor doel, waar de net ingevallen Fre Deny de forfaitscore binnenliep: 5-0.
Enkele minuten later werkte Fre Deny zich helemaal op als supersub toen hij met een rake knal de 6-0 op de bordjes zette; een vernedering voor Zarren.
Toch konden de bezoekers nog de eer redden; op hoekschop kon een een Zarren-speler, geholpen door de wind, de 6-1 binnenkoppen. Vijf minuten later moest doelman Van Meenen nog een afstandsschot uit zijn doel ranselen, maar verder kwamen de bezoekers niet meer. Eindstand: 6-1.

Indrukwekkende zege van Westende, dat nu een kloofje slaat met de niet-eindrondeplaatsen.

10:22 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.