17-01-08

Vladslo - DAVO 1-1

Derde keer goede keer voor Vladslo-Westende, nadat de match reeds twee keer werd afgelast.

Al kon de match niet slechter beginnen voor DAVO: een schot van aan de 16 meter werd met moeite gestopt door Gerd Van Meenen, maar in de rebound ging de bal na geharrewar wel binnen: 1-0 na vijf minuten.
Westende ging op een zwaar veld op zoek naar de gelijkmaker. Yannick Ferket, Benny Reunbrouck en Fre Deny kregen kansjes, maar de bal ging er niet in. Ruststand: 1-0.

In de tweede helft drukte Westende de thuisploeg meteen op de eigen helft. Toen een bal achter werd gelegd, leek een doelpunt in de maak maar niemand van DAVO kon zijn voet tegen de bal zetten. Daarna volgden veel hoekschoppen en vrije trappen voor DAVO, maar telkens zat er wel een verdedigend been tussen. Het was zelfs Vladslo die op de counter bijna de 2-0 scoorde, maar de thuisspeler besloot over.
Het leek een zure nederlaag te worden voor DAVO, maar vijf minuten voor affluiten kon Thomas Van Broeck de bal toch over de achterlijn tikken: 1-1.
Intussen was Vladslo al tot tien herleid en één minuut na de gelijkmaker moest het zelfs met negen verder na een tweede rode kaart. DAVO drukte nog vijf minuten tegen negen thuisspelers, maar een tweede doelpunt kwam er niet meer. Eindstand: 1-1.

Mits winst kon DAVO uitlopen op de achtervolgers, maar het bleef steken op een gelijkspel. Snaaskerke, voor het seizoen toch als titelfavoriet gezien, ging met 1-4 de boot in tegen Lombardsijde. DAVO staat nu vier punten voor de vijfde plaats.Nog afgelopen week stonden er twee vriendschappelijke matchen op het programma: in Wenduine verloor Westende met 4-3, tegen GS Middelkerke ging het met 1-4 de boot in (doelpunt Claudio Ruva)

00:16 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.