19-12-07

DAVO Westende - WS Bulskamp: 4-2

Na de 1-1 tegen een sterk Bulskamp in de heenronde moest DAVO iets rechtzetten.
Er werd direct druk gezet en opnieuw kon er al gescoord worden in de openingsminuten, na wat geharrewar kreeg Thomas de bal voor zijn voeten en kon in de verste hoek afwerken. Een goed begin.
Daarna kwam Bulskamp beter in de match en na een kwartier stonden de bordjes weer in evenwicht. De thuisploeg moest nu weer gaan zoeken naar een doelpunt. Na een 25-tal minuten moest Benny vervangen worden, na een pijnlijke blessure, Door Chris. Die rook zijn kans om zich opnieuw te bewijzen. 5 minuten later was het al raak, Claudio brak door op rechts na een snelle aanval, Chris was goed gevolgd en kon de 2-1 tegen de netten drukken. 1 minuut later was het de beurt aan Yannick die deze keer het doelpunt aanbood voor Chris, 3-1. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na de rust ging Westende op zoek naar een vierde doelpunt, enkele kansen maar geen doelpunten tot gevolg. Zoals zo dikwijls viel er letterlijk een doelpunt uit de lucht. Een corner van Dennis kon door Sven, na wat gekluts, afgewerkt worden. 4-1, match gespeeld. Davo kreeg nog enkele kansjes om de voorsprong uit te breidden, maar ook Bulskamp kon nog enkele keren snel counteren, met een 4-2 tot gevolg. Deze stand bleef op de borden staan.

Na een onverwachte 1 op 9 zette Davo dit recht door met een 9 op 9 op Lombardsijde en thuis tegen Koekelare en Bulskamp. Dit weekend volgt er een belangrijke match op Vladslo. Mits winst komt Davo op de tweede plaats.

10:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.