08-11-07

DAVO - Vladslo 0-2

Dit weekend stond VV Vladslo als tegenstander op het veld, een geduchte tegenstander want met een 7 op 9 konden ze aansluiten met de subtop.

Davo begon met vol vertrouwen aan de match maar al na 1 minuut kregen we een koude douche: Via een snelle aanval over links trapte de Vladslo-flank de 0-1 staalhard tegen de netten. Davo was al direct op achtervolgen aangewezen. Westende liet zich echter niet doen, maar de tegenstander liet voetballen niet toe. Dus werd het eerder gevechtsvoetbal. Westende kreeg wel de beste kansen maar telkens schoten we net iets te kort. De 0-1 stond aan de rust op het bord.

Nog geen 2 minuten gespeeld in de tweede helft en het kwaad geschiedde alweer, Bram Keirsebilck kreeg zijn 2de gele kaart van de match en mocht zo het veld verlaten… De tweede, gele kaart was wellicht terecht maar de eerste was een aangeschoten bal op de schouder en dus geen handspel. Ondanks het numerieke overwicht van de uitploeg, kon Vladslo toch geen enkele deftige combinatie in elkaar puzzelen. Davo bleef de betere ploeg, met enkele kansen en een penalty als gevolg. Sven trapte de elfmeter hard, maar de bal belandde op de lat. Als klap op de vuurpijl pakte Sven twintig minuten voor tijd zijn tweede gele kaart, 9 tegen 11 was het toen nog. De scheids werd zwaar onder vuur genomen en om zijn grote onkunde nog eens te bewijzen kreeg een speler van Vladslo volledig onterecht ook nog een rode kaart onder de neus geduwd, hij maakt er letterlijk een potje van. Tien minuten later mocht er dan nog eentje van Vladslo gaan douchen, 9 tegen 9. Davo bleef drukken maar het doelpunt viel in de blessuretijd ongelukkig aan de overkant. Kevin wou de bal terugkoppen naar Gerd, maar dat lukte hem precies niet zo goed: 0-2, match gespeeld.

Soms zijn er van die dagen dat alles tegenvalt….Deze zaterdag was er zo ééntje. Kansen bij de vleet, rode kaarten, gemiste penalty, … Een zuur verlies, temeer Zarren naar de tweede plaats wipt. DAVO blijft echter wel in de top drie en gaat volgende week tegen Bulskamp opnieuw voor een driepunter.

00:30 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.