29-10-07

Leke - DAVO 0-7

DAVO stond voor de, op papier, makkelijke verplaatsing naar Leke. De achtervolgers speelden onderlinge duels, dus Westende kon een schitterende zaak doen.

Vroeg scoren was de booschap, en dat deed DAVO. Na een kwartier was het 0-2 via een intikkertje van Claudio Ruva en een kopbal van Sven Legein. Op het halfuur moest Leke met zijn tienen verder na een terechte aansluiting. Kort voor de rust kopte Sven Legein zijn tweede, en de derde van DAVO, tegen de touwen : ruststand 0-3.

Net na de rust mocht Steve Anseeuw vanop de stip de vierde goal scoren. Hij trapte in eerste instantie op de keeper, maar zette de rebound zelf om: 0-4.
Toch liep het spel van DAVO vrij stroef. In de laatste 20 minuten schakelde Westende dan toch een versnelling hoger. Dat leverde nog drie doelpunten op: Claudio Ruva scoorde zijn tweede, Nick Vandenberghe scoorde bij zijn debuut in de eerste ploeg ook meteen en Thomas Vanbroeck scoorde zijn eerste goal na een lange blessure. Eindstand : 0-7.

Leke was natuurlijk geen maatstaf, maar door de onderlinge uitslagen laat DAVO nu wel enkele ploegen, al dan niet definitief, achter zich. Zarren lijkt een taaie tegenstrever te gaan worden voor de tweede plaats in de heenronde. Het blikte concurrent Jonkershove in met 0-5.

20:08 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.