17-10-07

Koekelare - DAVO 5-0

De eerste plaats stond op het spel tegen Koekelare. Ofwel liep Koekelare verder uit, ofwel kwam DAVO gelijk met Koekelare aan de leiding.

DAVO begon gretig aan de match maar op het kwartier kreeg het een dubbele klap te verwerken. Koekelare scoorde via een afgeweken bal de 1-0 en twee minuten na de openingsgoal trapte de Koekelaarse linkerflank de 2-0 tegen de touwen.
DAVO probeerde de scheve situatie recht te zetten en kreeg daar ook enkele kansen voor. De bal ging er echter niet in. Zonder onder te liggen, staat DAVO aan de rust met 2-0 in het krijt.

DAVO begon met nieuwe moed aan de tweede helft, maar na vijf minuten kopte de Koekelaarse spits van dichtbij de derde goal binnen: 3-0, match gespeeld.
Westende probeerde nog met de moed der wanhoop. Het had veel balbezit maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. Tot overmaat van ramp pakte Yannick Ferket nog zijn tweede gele kaart en scoorde Koekelare in de laatste 10 minuten nog twee keer via scherpe counters. Eindstand, een zware 5-0.

DAVO lag in het veldspel zeker niet onder voor Koekelare, maar de thuisploeg was veel efficiƫnter, met een zware nederlaag tot gevolg. Gelukkig voor DAVO verloren zowat alle achtervolgende ploegen ook. Westende staat nu gedeeld tweede met Lombardsijde.

13:16 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.