09-10-07

DAVO - Woumen 2-2

Na de 6/6 tegen Merkem & Snaaskerke wilde DAVO ook thuis drie punten pakken tegen Woumen.

DAVO kreeg enkele kansjes, maar de afwerking stokte. Op het halfuur kon Woumen uit het niets scoren na een hoekschop: 0-1. Dat was ook meteen de ruststand.

DAVO moest iets rechtzetten in de tweede helft en zette Woumen vast op de eigen helft. Dit resulteerde na een vijftal minuten al in de gelijkmaker. Na geharrewar voor doel tikte Bram Keirsebilck de 1-1 binnen.
DAVO drukte nu door en ging resoluut voor de 2-1. Na 65 minuten kreeg het echter een koude douche. Stijn Nottebaert, ex-DAVO, kon zich met een gelukje doorzetten en schuifde de 1-2 voorbij doelman Gerd Vanmeenen. DAVO reageerde echter meteen: Yannick Ferket zette zich door op de flank en Dennis Vandenhouweele trapte in de benedenhoek de gelijkmaker binnen: 2-2.
Woumen kwam er nu niet meer aan te pas. Westende drukte en drukte en kwam nog enkele keren dichtbij een derde doelpunt, maar die verlossende goal kwam er niet meer.

Naar het wedstrijdverloop gekeken kan DAVO niet echt tevreden zijn met één puntje, maar met een 7/9 in de jongste drie matchen staat het toch nog steeds op een mooie, tweede plaats. Volgende week volgt de verplaatsing naar leider Koekelare.

19:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.