30-09-07

Merkem - DAVO 3-4

Na Snaaskerke stond Westende opnieuw voor een moeilijke match, in en tegen Merkem.

De match kon niet beter beginnen voor Westende. Benny Reunbrouck kopte een inworp voorbij de Merkemse doelman: 0-1.
Een kwartier later stond DAVO helemaal op rozen toen Yannick Ferket de 0-2 scoorde. Westende gaf weinig kansen weg, maar op het halfuur floot de scheids een lichte penalty voor Merkem na een handsbal in het strafschopgebied. De penalty werd feilloos omgezet zodat Merkem opnieuw in de match kwam.
De Merkemse vreugde was van korte duur want Yannick Ferket kon zich opnieuw doorzetten en schuifde de 1-3 naast de keeper binnen. Diezelfde Yannick werd ook nog ondersteboven gelopen door de Merkemse doelman maar de ref sloot de ogen. Ruststand : 1-3.

Merkem zette in de tweede helft meteen druk en na een kwartier resulteerde dat in het aansluitingsdoelpunt. De bal werd slecht ontzet door DAVO en het schot van de Merkemse speler week nog af op het been van Kevin David: 2-3. Merkem ging nu op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook enkele kansen. Telkens zat er een Westends been tussen of pareerde doelman Van Meenen goed. Een kwartier voor tijd kwam de 3-3 er toch op hoekschop. Westende was aangeslagen en een vierde doelpunt voor de thuisploeg hing in de lucht.
Toch mocht Westende onverhoopt nog juichen. Invaller Derek trapte enkele minuten voor tijd de bal met links in de rechterbenedenhoek: 3-4.
Merkem zette nog een slotoffensief in, maar kreeg geen kansen meer.

Na de 3-3 werd het nog een onverhoopte zege voor Westende dat zo 6/6 pakt tegen twee eindrondekandidaten en beslag legt op de tweede plaats op één punt van leider Koekelare.

20:28 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.