09-09-07

DAVO - Nieuwkapelle 3-0

Na de nederlaag in Zarren moesten de drie punten in Westende blijven.

Toch speelde DAVO erg krampachtig in de eerste helft. Toch kreeg het enkele malen de kans om op voorsprong te komen, maar de afwerking faalde. Aan de rust stond er een mager 0-0 gelijkspel op het bord.

In de tweede helft zette DAVO Nieuwkapelle vast op de eigen helft. Na een tiental minuten resulteerde dat in een vrijetrap-doelpunt van Sven Legein. Het bleek het doelpunt van de bevrijding want niet zo veel later scoorde Chris Vanacker de 2-0. Wie dacht dat Westende nu op een veilige voorsprong stond, kwam bedrogen uit. Doelman Gerd Van Meenen moest enkele keren gepast tussenkomen om de aansluitingstreffer te verijdelen.
Kort voor affluiten kwam Bram Keirsebilck nog voor doel. Hij moest te ver uitwijken maar kreeg de bal nog bij de ingevallen Jan Alleweireldt, die de bal in doel trapte : 3-0, meteen de eindstand.

Een verdiende zege voor DAVO al waren de cijfers wel wat overdreven. Vooral de eerste helft was er één om snel te vergeten. Andere minpunten zijn de uitsluiting kort voor tijd van Sven Legein en het uitvallen van Yannick Ferket en Fre Deny (op training).

20:29 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.