04-09-07

Zarren - DAVO 2-1

DAVO begon in mineur aan de competitie. Het verloor extremis op het veld van Zarren.

Na tien minuten zag het er rooskleurig uit voor Westende toen Benny Reunbrouck aan de tweede paal binnenkopte : 0-1. Zarren probeerde wel, maar kwam amper aan kansen. De gevaarlijkste kans voor de thuisploeg was toen Claudio Ruva bijna z'n eigen doelman versloeg. Gerd Van Meenen pakte echter uit met een knappe redding. Ruststand : 0-1.

In de tweede helft kon Zarren, dat nu met de wind mee speelde, DAVO meer vastzetten op de eigen helft. Toch kreeg Claudio Ruva halfweg de tweede helft om Zarren uit te tellen. Hij kwam oog in oog met de doelman, die met een kattesprong de bal uit doel hield.
Een kwartier voor tijd kreeg Zarren zijn derde hoekschop in korte tijd. Aan de tweede paal kopte een middenvelder van de thuisploeg hard raak : 1-1, een opdoffer voor DAVO.

De match leek zo af te stevenen op een billijk gelijkspel. De scheids begon echter meer en meer een bedenkelijke rol op te eisen. Zo zag hij kort voor tijd een denkbeeldige fout net buiten het strafschopgebied. De vrije trap van Zarren belandde in de muur. DAVO kon de bal echter niet voldoende wegwerken en in het daaropvolgende geharrewar kon de Zarrense invaller zijn tweede doelpunt scoren : 2-1.

Er restte DAVO maar weinig tijd meer en enkele lange ballen in de box leverden niets meer op. Een ontgoochelend begin voor Westende, dat zeker aanspraak maakte op één punt.

17:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.