16-04-07

Snaaskerke - DAVO 2-1

Opstelling: Van Meenen, Coutteau, Keirsebilck, Deny (David), Smagge, Legein, Debruyne, Vandenhouweele (Linpetti), Ferket (Van Langendonck), Anseeuw, Reunbrouck.

Deze match was niet echt van tel meer vermits DAVO uitgeschakeld was voor de eindronde. Toch wilde het winnen in Snaaskerke, al was het maar om te tonen dat Westende die eindronde dubbel en dik verdiende.

De eerste helft verliep vrij evenwichtig met een tweetal kansen aan beide zijden. Toch was het DAVO die kon scoren. Benny Reunbrouck verlengde een lange bal van Sven Legein met het hoofd : 0-1 aan de rust.

In het begin van de tweede helft drukte Snaaskerke Westende tegen het eigen doel. Veel verder dan hoekschoppen en vrije trappen kwam het echter niet. Doelman Van Meenen had wel geluk toen hij een bal net op de lijn kon stoppen. Enkele minuten later was het toch raak toen een Snaaskerke-speler op hoekschop kon binnentikken: 1-1.
Maar na de gelijkmaker herstelde DAVO het evenwicht. Wouter Van Langendonck mocht alleen op de Snaaskerkse goalie af. Hij lobde de bal over de doelman, maar rakelings naast het doel. De match leek zo op een gelijkspel af te stevenen. Tot een Snaaskerkse aanvaller in de blessuretijd al dan niet in buitenspelpositie op doelman Gerd Van Meenen mocht afgaan. Gerd haalde de bal uit de voeten van de spits en Bram Keirsebilck kon een rebound voorkomen. Toch belandde de bal bij een speler van Snaaskerke en die kon, andermaal in waarschijnlijke buitenspelpositie, binnen tikken: 2-1.

Een gelijkspel was een juiste weergave van het spel geweest. Toch verloor DAVO zijn laatste match van het seizoen. Al is het natuurlijk correct om te mogen stellen dat de eindronde verloren ging door de negen strafpunten die de ploeg kreeg omwille van een administratieve dwaling. Anders mocht DAVO zo'n 4tal matchen geleden al de eindrondedeelname vieren ...

11:31 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met jullei seizoen! Ondanks de nederlaag in de laatste wedstrijd van het seizoen, toch een dikke proficiat voor jullie seizoen! Er staat blijkbaar terug een groep in DAVO !
Jammer van het verlies in de laatste wedstrijd! In het seizoen 1993-1994 was het net op dat Snaaskerke dat wij met DAVO kampioen gingen spelen! Na een 1-0 achterstand kon Lode Hollemeersch enkel minuten voor tijd gelijk maken en zo de bekroning zetten op een prachtig seizoen! Het seizoen van jullie Reservencoach die liefst meer dan 30 doelpunten scoorde!

Gepost door: Dossche Peter | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.