01-04-07

DAVO - Leke 10 - 0

Opstelling: Van Meenen, Coutteau, Keirsebilck (Yanis), Deny, Smagge (Collart), Legein, Vandenhouweele, Anseeuw, Ruva (Legein), Van Langendonck, Reunbrouck.

DAVO moest zaterdagavond tegen Leke een vijftal spelers missen. Toch zou dat geen problemen mogen opleveren tegen de rode lantaarn.

DAVO begon gretig aan de match en kreeg al snel kansen. Het vizier stond echter nog niet op scherp. Tot Leke besloot zelf een handje mee te helpen. Een verdediger speelde in de lucht terug op de doelman, die de bal niet in de handen mocht pakken. De doelman probeerde met het hoofd de bal uit het doel te koppen maar kon er niet bij : 1-0. Vanaf dan ging het snel. Dennis Vandenhouweele krulde een vrije schop binnen en Dieter Coutteau haalde hard uit naar de linkerbenedenhoek : 3-0. Kort na de 3-0 poogden twee spelers van Leke om elkaar weg te trappen ipv de bal. De bal rolde zo voor de voeten van Bram Keirsebilck, die binnentrapte: 4-0. En nog was het niet gedaan. 'De wondersloffen van Kevin David' hadden effect aan de voeten van Dennis. Hij schoot zijn tweede van de middag binnen : 5-0. Kevin David kan dus niet zeggen dat het aan zijn schoenen ligt dat ie niet kan scoren :) . Kort voor de rust devieerde Sven Legein na een inworp de bal met het hoofd. De Leke-doelman mocht zich voor de zesde keer omdraaien: 6-0 was de ruststand.

In de tweede helft scoorde Steve Anseeuw vanop de penaltystip al snel de 7-0 maar daarna leek de scoringsmachine te stokken. Tot DAVO de laatste 20 minuten nog eens doorzette. Leke was intussen al tot tien herleid na rood voor de doelman. Benny Reunbrouck trapte de 8-0 binnen en Steve Anseeuw scoorde zijn tweede goal van de match : 9-0. Iedereen wilde nu de dubbele cijfers halen. Toch leek dat niet te gaan lukken, want onder andere Steve Anseeuw, Wouter Van Langendonck en Yanis misten nog niet te missen kansen. Kort voor affluiten vloog de tiende er dan toch in toen targetman Benny Reunbrouck zijn tweede scoorde.

Eindstand van deze match was dus, ongelooflijk maar waar, 10 tegen 0.

DAVO vierde na de match een feestje met talloze gratis bakken bier. Het was ook hopen op puntenverlies van Snaaskerke zondagmiddag. Dat gebeurde echter niet. Snaaskerke won van een mak Keiem met 2-4. Dat betekent dat Westende, als gevolg van de administratieve blunder die de ploeg negen punten kostte, nu mathematisch uitgeschakeld is voor de eindronde. Dit is een spijtige zaak voor heel DAVO, temeer we de eindronde dubbel en dik verdiend hebben op sportief vlak. De laatste match tegen Snaaskerke is zo een formaliteit, maar toch zijn alle DAVO-spelers gebrand op een zege tegen de ploeg die het Westendse eindrondeticket inneemt.

17:54 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Proficieat met de knappe overwinning van een supporter op afstand!

Gepost door: Dossche Peter | 02-04-07

De commentaren zijn gesloten.