18-03-07

Alveringem - DAVO 5-1

Opstelling: Goudsmit, Coutteau, Debruyne, Ghewy (Vanlangendonck), Smagge (Deny), Anseeuw (Vandenhouweele), Legein, Van Broeck, Ferket, Ruva, Reunbrouck.

DAVO trok op 'afzondering' naar de Zeekameel voor deze belangrijke match tegen leider Alveringem.

DAVO speelde in de aanvangsfase goed mee met de leider. Tot een Alveringemse spits na balverlies op het middenveld alleen op doelman Brian Goudsmit mocht afgaan. Brian haalde de aanvaller onderuit en de bal ging op de stip. Brian kwam er met geel vanaf. De penalty werd echter feilloos omgezet : 1-0.
DAVO bleef echter niet bij de pakken zitten en trok naar voren. Echt uitgespeelde kansen kon het wel niet afdwingen zodat 1-0 meteen de ruststand was.

De tweede helft was nog maar net begonnen of DAVO moest al een opdoffer verwerken. Alveringem-spits Debruyne devieerde een inworp aan de eerste paal binnen : 2-0.
Kort na dat doelpunt werd het nog erger voor Westende. Ollie Debruyne werd met een zeer discutabele rode kaart van het veld gestuurd. Mission Impossible voor DAVO. Toch knokte het terug en Fré Deny kon zowaar de aansluitingstreffer binnentikken. Opnieuw hoop in de rangen.
Deze was echter van korte duur want amper één minuut na het Westendse doelpunt trapte Sven Legein een voorzet ongelukkig in eigen doel: 3-1 en match gespeeld.
Westende moest zelfs de kelk nog tot de bodem ledigen want Alveringem wist nog twee keer te scoren. Eindstand is een (te) zwaar 5-1 verdict.

Door de logische winst van Snaaskerke tegen hekkensluiter Leke bedraagt de kloof tussen DAVO en Snaaskerke opnieuw vier punten. Eindronde halen wordt nu moeilijk, maar het kan nog.

21:44 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

KOMAAAN DAVO BOYS JULLIE HADDEN HEEL VEEL IN JULLIE MARCH MAAR ZOALS JE REEDS WEET MOET VVGA OOK WINNEN VOOR KAMPIOEN TE WORDEN MAAR GA VOOR DE EINDRONDE EN ZOALS WIJ ZEGGEN IN VVGA KUIS NIEUWPOORT AF IN GEURN EN KLEUREN

Gepost door: VVGA FAN | 18-03-07

De commentaren zijn gesloten.