11-03-07

DAVO - Bulskamp 2-1

Opstelling: Goudsmit, David (Ghewy), Coutteau, Anseeuw, Smagge, Debruyne, Legein, Vandenhouweele (Seys), Ruva, Ferket (Vanlangendonck), Reunbrouck.

DAVO moest de drie punten thuishouden om de eindrondekansen gaaf te houden.

De eerste kans van de match was wel voor Bulskamp, maar doelman Brian Goudsmit redde goed met de voet.
Even later was het wel raak voor de bezoekers. Een Bulskamp-spits mocht alleen op doel af en schoof onder Brian binnen : 0-1.
DAVO reageerde meteen. Yannick Ferket ging alleen op de goal af maar besloot buitenkant paal. Even later kwam de gelijkmaker er wel toen Claudio Ruva binnentikte op hoekschop. Yannick had net voor rust de 2-1 aan de voet, maar andermaal besloot hij op de paal. Ruststand 1-1.

DAVO kwam goed uit de kleedkamer. Het zette Bulskamp meteen vast op de eigen helft. Toch moest Steve Anseeuw voor Westende een bal van de lijn ontzetten. Zo'n twintig minuten voor tijd mocht Yannick Ferket alleen op de doelman af. Hij werd gehaakt door een Bulskamp-verdediger, en die mocht ook meteen gaan douchen. Steve Anseeuw krulde de daaropvolgende vrije trap binnen:2-1, en de bezoekers nog met 10.
Toch moest diezelfde Anseeuw nog een tweede keer een bal van de lijn ontzetten.

Verder kwam DAVO echter niet meer in gevaar, zodat de drie punten in Westende blijven. Door de nederlaag van Snaaskerke komt DAVO op één puntje van eindrondevoetbal.

23:44 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.